Δείπνο Αντι-Βαλεντίνου | Οι καλύτερες μη ρομαντικές συνταγές!

01:59 12/2/2021 - Πηγή: Argiro

ΉρθεΔείπνο Αντι-Βαλεντίνου | και πάλι αυτή η όχι και τόσο αγαπημένη γιορτή για όλους! Η 14η Φεβρουαρίου μας έχει συνηθίσει με εικόνες ζευγαρωμένων, να περπατάνε χέρι χέρι και να ανταλλάζουν μπροστά από υπέροχα ροζ στολισμένες βιτρίνες ζαχαροπλαστείων. Αυτή η εικόνα όμως δεν είναι δεδομένη για όλους μας, αφού πολλοί από εμάς τη συγκεκριμένη ημέρα βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι, αγκαλιά με ένα γλυκό στο χέρι, άντε και με την παρέα ενός ή μίας φίλης παραπάνω. Είτε βιώνεις έναν χωρισμό, είτε είσαι ελεύθερος/η περισσότερο

καιρό από όσο θυμάσαι, είτε απλά επειδή η συγκεκριμένη γιορτή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, ένα δείπνο για ΕΝΑΝ είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Αν έχεις μάλιστα και καλή παρέα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει εξαιρετική αφού μπορείς να μαγειρέψεις μαζί με την παρέα σου και να το διασκεδάσετε τρώγοντας χωρίς καμία ντροπή και ενοχή, όλα εκείνα τα πεντανόστιμα αλλά και με έντονες μυρωδιές φαγητά που θα ντρεπόσουν να φας μαζί με το ταίρι σου.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις όλες εκείνες τις λαχταριστές συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις και να προσφέρεις στον ίδιο σου τον εαυτό, ή/και στην παρέα σου με πολλή αγάπη!

Αγαπημένο και παραδοσιακό ορεκτικό το τζατζίκι, συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά ή ψάριαΤζατζίκι: Δείτε τη συνταγήΦανταστικές κροκέτες μπακαλιάρου με μπύρα, πεντανόστιµες και τραγανές. Ο συνδυασμός µε τη σκορδαλιά είναι απλά τέλειος!Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά: Δείτε τη συνταγήΚλασικο hot dog με λουκάνικο και αφράτο σπιτικό μαλακό ψωμάκι πολυτελείας. Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε αυτά τα φανταστικά σπιτικά ψωμάκια για hot dog. Πάρε ιδέες, εκτός από την κλασική συνταγή, τι άλλο μπορείς να βάλεις στο δικό σου!Hot Dog: Δείτε τη συνταγήΣυνταγή για σούσι maki, nigiri και sashimiΣούσι: Δείτε τη συνταγήΒουτήξτε αυτά τα spring rolls στην υπέροχη σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς, και γευτείτε την υπέροχη γέμισή τους. Δεν θα μείνει ούτε ένα!Spring Rolls με λαχανικά: Δείτε τη συνταγήΗ απόλυτη, αυθεντική γαλλική κρεμυδόσουπα, διάσημη συνταγή σε όλο τον κόσμο! Τα καραμελωμένα κρεμμύδια μαζί με το τραγανό ψωμί και το μαστιχωτό τυρί στην επιφάνεια την κάνουν ακαταμάχητη.

Κρεμμυδόσουπα γαλλική: Δείτε τη συνταγήΜία πίτσα με ιδιαίτερη γεύση. Τόσο αλμυρή, λόγω τυριών, όσο και γλυκιά χάρη στα καραμελωμένα κρεμμύδια. Ο συνδυασμός των υλικών φέρνει την ισορροπία στον ουρανίσκο!Πίτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια και 4 τυριά: Δείτε τη συνταγήΣπιτικός γύρος χοιρινός στο φούρνο, με όλα τα μυστικά του! Ζουμερός και πεντανόστιμος, με τραγανή πέτσα. Απολαύστε τον σε σουβλάκι τυλιχτό με τζατζίκι, ψητές ντομάτες και σπιτικές πίτες!Σπιτικός γύρος χοιρινός: Δείτε τη συνταγήΗ καλύτερη συνταγή για γαριδομακαρονάδα, με τέλεια σάλτσα ντομάτας και το ούζο να κάνει τη διαφορά. Εύκολη και γρήγορη, με πλούσια γεύση γαρίδας.Γαριδομακαρονάδα: Δείτε τη συνταγήΜετά από αυτές τις εξαιρετικές γεύσεις, λαχτάρισες γλυκό; Πάρε ιδέες παρακάτω για τα πιο νόστιμα γλυκά της ημέρας και όχι μόνο!

Τη θυμάστε όταν την παρουσίασα πρώτη φορά το 2010; Διαχρονική. Χαμός έγινε με αυτή την συνταγή! Είμαι σίγουρη πως όσοι τη φτιάξατε δεν θα την ξεχάσετε ποτέ. Οι υπόλοιποι μην αργείτε, μόνο χαρά στους γύρω σας θα σκορπίσετε!Βελούδινη τούρτα σοκολάτας (περίπτερο): Δείτε τη συνταγήΕύκολη μπλακ φόρεστ σε ποτήρι. Γλυκό των 5΄ για να μη μου κουράζεστε. Αξιοποιούμε το μπαγιάτικο κέικ που περίσσεψε και στολίζουμε το τραπέζι μας με ένα εντυπωσιακό, ελαφρύ στη γεύση γλυκό!Black Forest σε ποτήρι: Δείτε τη συνταγήΕύκολη συνταγή για μπισκότα κρακελέ ή ραγισμένα μπισκότα σοκολάτας. Είναι τραγανά εξωτερικά και μαλακά στην καρδιά τους. Να τα φτιάξετε, είναι φανταστικά και πανεύκολα!Μπισκότα κρακελέ: Δείτε τη συνταγήΚΟΛΑΣΗ! Σουφλέ Σοκολάτα με καρδιά που τρέχει σοκολατένια λάβα και αλατισμένη καραμέλα! Το απόλυτο γλυκό του έρωτα!Σουφλέ σοκολάτας με αλατισμένη καραμέλα γάλακτος: Δείτε τη συνταγήΗ συνταγή και όλα τα μυστικά για θεϊκά σιροπιαστά κορνεδάκια με κρέμα πατισερί και σαντιγύ. Γλυκό κορνέ με τραγανή σφολιάτα από τα παλιά με διαχρονική αξία. Ετοιμάστε μπόλικα γιατί εξαφανίζονται στο λεπτό. Εγώ τα φτιάχνω μικρά ατομικά και είναι το κάτι άλλο!Κορνέ με κρέμα: Δείτε τη συνταγή

The post Δείπνο Αντι-Βαλεντίνου | Οι καλύτερες μη ρομαντικές συνταγές! appeared first on Argiro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα