Πορτοκάλι: 10 φανταστικές συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις

18:53 10/2/2021 - Πηγή: Argiro

Τα πορτοκάλια είναι στα καλύτερά τους αυτή την εποχή.

Τα χοντρόφλουδα ζουμερά πορτοκάλια του Φεβρουαρίου σε προκαλούν να τα πιάσεις στα χέρια και να μοσχοβολήσει το σπίτι από τα μεθυστικά αρώματα του χειμώνα.

Αφού λοιπόν μένουμε ξανά μέσα στο σπίτι με το δεύτερο lockdown τον Φεβρουάριο του 2021 που διανύουμε, πάμε να φυλακίσουμε τα μοναδικά πορτοκαλένια αρώματα σε γλυκά που τρελαίνεις κόσμο με αυτά.

Ασχοληθείτε με παρασκευές όπως μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ, κουλουράκια, κέικ,

τρουφάκια, τσουρέκι, που μοσχοβολάνε πορτοκάλι και δεν θα το μετανιώσετε.

Από τα πιο ωραία και αρωματικά γλυκά κουταλιού. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή μιας και τα χοντρόφλουδα πορτοκάλια που είναι ιδανικά για γλυκό είναι στα καλύτερα τουςΓλυκό κουταλιού πορτοκάλι: Δες τη συνταγή εδώ!Γλασαρισμένες φέτες πορτοκαλιού βουτηγμένες σε σοκολάτα. Γλυκό με ελάχιστα λιπαρά και ζάχαρη. Το καλό είναι ότι διατηρείται για πολύ καιρόΦέτες πορτοκαλιού με σοκολάτα: Δες τη συνταγή εδώ!Φτιάξε ένα ζουμερό κέικ σαγκουίνι με υπέροχο ροζ γλάσο από το κατακόκκινο πορτοκάλιΚέικ σαγκουίνι με ροζ γλάσο: Δες τη συνταγή εδώ!Παραδοσιακό γλυκό κουταλιού πορτοκάλι με ολόκληρα πορτοκάλια. Σάρκα και φλούδα αξιοποιούνται σε αυτό το παραδοσιακό γλυκό κέρασμα. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για γλυκό κουταλιούΓλυκό κουταλιού πορτοκάλι: Δες τη συνταγή εδώ!Vegan κεκάκια πορτοκαλιού. Ό,τι πρέπει για πρωινό και καφεδάκιαΝηστίσιμα κεκάκια πορτοκκαλιού: Δες τη συνταγή εδώ!Κορυφαία ζουμερή και γεμάτη αρώματα πορτοκαλόπιτα. Σας προκαλώ να τη φτιάξετε χωρίς να παραλείψετε κάτι από τα υλικά. Είναι η καλύτερη πορτοκαλόπιτα που έχεις δοκιμάσειΠορτοκαλόπιτα της Αργυρώς: Δες τη συνταγή εδώ!Η πιο ωραία μαρμελάδα πορτοκάλι με κομμάτια φρούτου. Πραγματικά η γεύση και το άρωμά της σε τρελαίνειΜαρμελάδα πορτοκάλι: Δες τη συνταγή εδώ!2 σε 1 και γλυκό πορτοκάλι ολόκληρο και λικέρ σε ένα βάζο και τα δυο. Δες το video και φτιάξε τοΠορτοκάλια στο λικέρ τους: Δες τη συνταγή εδώ!Τρουφάκια όνειρο με κομμάτια πορτοκαλιού. Είναι και πανεύκολα και υπέροχαΤρούφες σοκολάτας με πορτοκάλι και κονιάκ: Δες τη συνταγή εδώ!Ένα υπέροχο τσουρέκι με πορτοκαλένια αρώματαΤσουρέκι με πορτοκάλι γεμιστό με σταφίδες: Δες τη συνταγή εδώ!Απλά και μαγικά παραδοσιακά κουλουράκια πορτοκαλιού, από την πηγή του πορτοκαλιού την ΣπάρτηΚουλουράκια πορτοκαλιού: Δες τη συνταγή εδώ!Ίσως το πιο ωραίο σουφλέ, με γεύση πορτοκάλι στον κόσμο!

Σουφλέ πορτοκάλι: Δες τη συνταγή εδώ!

Εάν σου άρεσαν οι παραπάνω συνταγές με πορτοκάλι, δες εδώ τα πάντα για το πορτοκάλι, τον βασιλιά του χειμώνα.

Πορτοκάλι, ο βασιλιάς του χειμώνα

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

The post Πορτοκάλι: 10 φανταστικές συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις appeared first on Argiro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πορτοκάλι,portokali