Λίλη – Παπαργυρόπουλος: Ο τίτλος της εκπομπής τους στο OPEN TV

20:13 22/6/2021 - Πηγή: Youfly

Βαφτίσια είχαμε πριν από λίγο στο Open TV με αφορμή μία νέα εκπομπή που έρχεται από Σεπτέμβρη στο πρόγραμμα του σταθμού και το youfly.com εξασφάλισε τον τίτλο της νέας εκπομπής που θα παρουσιάσουν δύο λαμπερά πρόσωπα της showbiz η Ιωάννα Λίλη και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο κύβος ερρίφθη πριν από λίγο στα γραφεία του Open TV. Εκεί όπου οι επιτελείς έδωσαν το πράσινο φως

σε μία αθλητική εκπομπή που θα δούμε σε λίγους μήνες. Επιπλέον αποφασίστηκε και ο τίτλος της νέας παραγωγής.

Αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής

Τηλεοπτικό comeback κάνει από το Σεπτέμβριο η Ιωάννα Λίλη, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση αθλητικής εκπομπής με συμπαρουσιαστή  το Νάσο Παπαργυρόπουλο, που πρωτογνωρίσαμε από το Survivor και είδαμε πρόσφατα στο Just the two of us. Εκεί διακρίθηκε κατακτώντας την πρώτη θέση μαζί με τη Ζόζεφιν.

Ο τίτλος για την εκπομπή που ξεκινούν στο OPEN TV τα δύο λαμπερά πρόσωπα, η Ιωάννα Λίλη και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι «Η πρόκληση». Αυτήν θα κληθούν να διαχειριστούν οι καλεσμένοι τους αθλητές-ολυμπιονίκες. Σύμφωνα με το σενάριο της εκπομπής ο κάθε αθλητής θα κάνει και κάποια δοκιμασία. Κοινώς θα υποβάλλεται σ’ ένα challenge. Για παράδειγμα ένας πρωταθλητής στην ποδηλασία θα δοκιμάζεται στο ακόντιο. Αυτή θα είναι η πρόκληση που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στη εκπομπή του Open TV.

Δείτε επίσης:

MEGA: Πότε τελειώνουν οι ζωντανές εκπομπές και τι θα πάρει τη θέση τους;OPEN: Τα εξώδικα σε Καινούργιου και τα «κρυφά» ραντεβού για την πρωινή ζώνηΕΡΤ: Ποια θρυλική εκπομπή επιστρέφει – Τι μας είπε ο παρουσιαστής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Λίλη – Παπαργυρόπουλος: Ο τίτλος της εκπομπής τους στο OPEN TV appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα