Τώρα μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις σε παραγωγή του Netflix

18:40 10/8/2021 - Πηγή: Youfly

Έχεις φανταστεί πως θα ήταν να συμμετέχεις στην αγαπημένη σου σειρά; Τώρα, πλέον, μπορείς αφού το Netflix εγκαινιάζει μια νέα πλατφόρμα στην οποία μπορείς να περάσεις από casting για συμμετοχή σε reality.

Ναι, δεν είναι ψέμα. Η δημοφιλής πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα στον καθένα να λάβει μέρος σε επερχόμενες παραγωγές. Βέβαια αυτό δεν

περιλαμβάνει οποιαδήποτε σειρά θέλει ο καθένας αλλά συγκεκριμένα projects του Netflix. Από τις 8 Αυγούστου μια Netflix reality πραγματικότητα είναι πλέον ανοικτή.

Θες να μπεις σε reality του Netflix;

Μια αίτηση και ένα επιτυχημένο δοκιμαστικό μπορεί να σας οδηγήσει σε σειρές όπως Love Is Blind, Too Hot to Handle και Indian Matchmaking. Ειδάλλως εάν είστε δημοφιλής και δραστήριος στα κοινωνικά μέσα μπορεί να βρεθείτε στο The Circle. Αναλυτικά το Netfix ανακοίνωσε:

«Καλούμε όλους τους θαυμαστές των ριάλιτι να μεταβούν στον νέα μας σελίδα NetflixReality.com και να υποβάλουν ένα βίντεο ενός λεπτού. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα από τα ριάλιτι του Netflix». H πλατφόρμα το μόνο που ζητά από όσους προσέλθουν είναι να είναι ο εαυτός τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή σε αυτό το, άνευ προηγουμένου κάλεσμα στον κόσμο, είναι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Το Netflix είναι εδώ για να μετατρέψει σε πραγματικότητα τα μεγαλύτερα όνειρα εκατομμύρια φαν, μέσα από το NetflixReality.com.

Δείτε ακόμα:

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ επιστρέφει ως «Τελευταίος Μισθοφόρος»Netflix: Οι 10 πιο δημοφιλείς πρωτότυπες ταινίες του

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τώρα μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις σε παραγωγή του Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα