Το Καφέ της Χαράς: Μια αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω απόψε 5/2

11:49 5/2/2021 - Πηγή: Youfly

Νέο ανατρεπτικό επεισόδιο, σήμερα 5/2, για το Καφέ της Χαράς, με αποχωρήσεις και αποκαλύψεις να έρχονται στο προσκήνιο και να ταράζουν το χωρίο.

Η ένταση ανάμεσα στη Βάλια και τον Ιάσονα μεγαλώνει, καθώς μαθαίνουμε ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν. Κι ενώ η Βάλια αποφασίζει να φύγει οριστικά από το χωριό, η Χαρά διαπραγματεύεται αν θα παντρευτεί τον Ιάσονα με πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο.

Η Βάλια δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Σε αντίθεση, ο Πώποτας ανακοινώνει, τελικά, ότι δεν θα παντρευτεί τη «μυστήρια» γυναίκα, αφού ο γκαφατζής

αστυνόμος τα κάνει κυριολεκτικά μούσκεμα!

Και όσο η Χαρά προβληματίζεται, σχετικά με τη συμπεριφορά της Βάλιας, ο Ιάσονας προτείνει να βοηθήσει την κατάσταση, μιλώντας με τη Βάλια όσο η Χαρά είναι στο Καφέ. Η συζήτηση, όμως, δεν θα βγει σε καλό… Θυμίζουμε ότι ο Ο Ιάσονας έχει πάρει όλο το χωριό με το μέρος του, έχοντας υποσχεθεί δουλειές και κέρδη σε όλους.

Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο Το Καφέ της Χαράς 5/2

Πρωταγωνιστούν:

Χάρης ΡώμαςΡένια ΛουιζίδουΓεράσιμος ΣκιαδαρέσηςΤζόυς ΕυείδηΠάρης ΣκαρτσολιάςΈφη ΡασσιάΧριστίνα ΤσάφουΦωτεινή ΝτεμίρηΚώστας ΦλωκατούλαςΒασίλης ΧαλακατεβάκηςΠερικλής ΛιανόςΜαίρη ΡαζήΣτέλιος ΓούτηςΔημήτρης ΜαχαίραςΜαριαλένα ΡοζάκηΑπόστολος ΚαμιτσάκηςΒαγγέλης ΔουκουτσέληςΓιάννης ΠαπαθανάσηςΑντώνης ΚαλομοιράκηςΕύη ΚολιούληΝίκος Τσάκωναςοι μικροί: Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτηςκαι η Μαρία Κανελλοπούλου

Σκηνοθεσία: Τάκης Μιχαήλ

Σενάριο: Χάρης Ρώμας –  Άννα Χατζησοφιά

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Εκτέλεση παραγωγής: PEDIO PRODUCTIONS

Δείτε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Η στάση του Δούκα που σόκαρε – τί είδαμε χθεςΉλιος: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Δημήτρη που μπαίνει στη σειράSurvivor: Η βεντέτα, οι μαχαιριές & η οικειοθελής αποχώρηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Το Καφέ της Χαράς: Μια αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω απόψε 5/2 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα