Άγριες Μέλισσες: Η στάση του Δούκα που σόκαρε – τί είδαμε χθες

07:32 5/2/2021 - Πηγή: Youfly

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα διαφορετικό επεισόδιο χθες (4/2) στις Άγριες Μέλισσες, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Δούκας. Η στάση του απέναντι στην Μυρσίνη, στον Βόσκαρη, αλλά και στην Ασημίνα, συγκλόνισε το κοινό. Για ακόμη ένα βράδυ, οι εξελίξεις ήταν συγκλονιστικές. Ο αδίστακτος Βόσκαρης κράτησε για μία ολόκληρη νύχτα την Ελένη στο τμήμα.

Μάλιστα, επιχείρησε να διώξει για λίγο τον Προύσαλη, προκειμένου να περάσει χρόνο μαζί της, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ. Η Δρόσω, ο Λάμπρος, αλλά και όλο το Διαφάνι, έγινε μια γροθιά για να βοηθήσει την Ελένη. Σε

αυτό συμμετείχε και η Ασημίνα, παρόλο που για ακόμη μία φορά ενημερώθηκε ετεροχρονισμένα.

Μπορεί πολλοί να εστίασαν στην στάση του Δούκα, μέσω της εξαιρετικής ερμηνείας του Λεωνίδα Κακούρη, η τελευταία σκηνή, όμως, με την οργή του Βόσκαρη, ήταν σίγουρα σοκαριστική. Με αυτό τον τρόπο, οι Άγριες Μέλισσες μας αποχαιρέτησαν για το τριήμερο.

Όλο το Διαφάνι μια γροθιά για την Λενιώ – Η Ασημίνα έξω από τον χορό

Κι ενώ όλοι έμαθαν αμέσως τα νέα για την κράτηση της Ελένης στο τμήμα, η αδερφή της ενημερώθηκε τελευταία. Όταν η Αγορίτσα μπήκε στο σπίτι κάτασπρη από τα θλιβερά νέα, η Ασημίνα πήρε την τσάντα της, διατάζοντας το Νικηφόρο να προσέχει το παιδί. Όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενα επεισόδια, θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Λενιώ της. Όταν έρθει η λύτρωση, θα αποχωρήσει διακριτικά, καθώς δε νιώθει πια Σταμίρη.

Οι προσπάθειές της να έρθει κοντά στην Ελένη είναι πολλές. Τη νοιάζεται και την αγαπάει τόσο, που κατάφερε να κάνει πίσω ακόμη και με την Δρόσω. Μπορεί η σκηνή στην μπουτίκ της Ουρανίας να ήταν αρκετά συγκινητική, η προηγούμενη, όμως στο σπίτι του Μιλτιάδη έδειξε πως οι δύο αδερφές έχουν πολλά να λύσουν.

Όταν η Ασημίνα ρώτησε από την Δρόσω γιατί δεν ενημερώθηκε εγκαίρως, η Δρόσω της απάντησε πως ήταν η τελευταία της έννοια. Η Ασημίνα, συμφώνησε ειρωνικά σε αυτό, λέγοντας στην αδερφή της πως αυτό έκανε πάντα. Οι “μπηχτές” δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό επεισόδιο ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη, παρόλο που η Ελένη βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Άλλωστε, ο πόνος της Ασημίνας είναι μεγάλος και δικαιολογημένος.

Παράλληλα, η στάση των υπόλοιπων κατοίκων του Διαφανίου, ήταν αξιοθαύμαστη. Όλοι ανησύχησαν για την τύχη της Ελένης στα χέρια του Βόσκαρη. Από τον κουρέα, μέχρι και τον ιερέα του χωριού. Ο Νέστορας έδειξε ξανά το τεράστιο ψυχικό σθένος που κρύβει μέσα του, με το να ζητήσει από τον μάρτυρα να πει την αλήθεια. Φυσικά, αυτό δεν επιτεύχθηκε.

Ένας άλλος Δούκας χθες στις Άγριες Μέλισσες (4/2)

Τί να πρωτοπεί κανείς για τις σκηνές του Λεωνίδα Κακούρη στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς. Οι τηλεθεατές είδαν έναν διαφορετικό άνθρωπο, ενώ όλο το Twitter αποθέωσε τη νέα αυτή εκδοχή του εαυτού του. Μπορεί να ήθελε το κακό της φόνισσας του γιου του, δε θα ζητούσε ποτέ, όμως, να συμβούν τα αίσχη που συνέβησαν στις φυλακές.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
Γι ‘ αυτό είναι ο καλύτερος κακός της ελληνικής τβ
κ. Κακούρη #AgriesMelisses pic.twitter.com/AMI4ytBQ75

Keywords
Τυχαία Θέματα