Το Sex and the City επιστρέφει με reboot στο ΗΒΟ Max!

14:33 26/12/2020 - Πηγή: Youfly

To Sex and the City, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς, αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης και επιστρέφει με reboot. Η πασίγνωστη γυναικοπαρέα της Νέας Υόρκης που λατρεύτηκε από το κοινό και διαμόρφωσε τις τάσεις, τις συμπεριφορές και τη μόδα μιας ολόκληρης γενιάς, μέσα από το Sex and the City, επιστρέφει για ακόμα μία φορά ως μίνι σειρά με ένα reboot στο HBO Max, τη συνδρομητική πλατφόρμα streaming του ΗΒΟ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει η Sarah Jessica Parker για την επιστροφή της ως Carrie Bradshaw, όπως και οι: Cynthia Nixon και Kristin Davis ως Miranda Hobbes και Charlotte York αντίστοιχα. Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Kim Katrall η οποία δεν επιθυμεί να συμμετέχει στη νέα μίνι σειρά και άρα να επιστρέψει ως Samantha Jones.

Αυτό το γεγονός δεν δυσαρεστεί μόνο τους φαν, καθώς η Samantha υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα της σειράς και η απουσία της θα είναι κάτι παραπάνω από ηχηρή, αλλά μας δημιουργεί εύλογα την απορία πώς θα προχωρήσει το πρότζεκτ χωρίς μία από τις βασικότερες πρωταγωνίστριές του.

Sex and the City: Το reboot και η επιστροφή της σειράς

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, η Sarah Jessica Parker είχε αφήσει μία χαραμάδα ανοιχτή για την επιστροφή της σειράς, σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight. Όπως είχε δηλώσει τότε: «θα με ενδιέφερε να κάνουμε μερικά ακόμα επεισόδια. Δεν θα το έλεγα όμως reboot. Θα το αποκαλούσα επιστροφή».

Είχε προσθέσει επίσης πως αναρωτιέται σε ποιο σημείο θα βρίσκονται τώρα οι χαρακτήρες της σειράς. «Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ ακόμα και από την τελευταία ταινία μέχρι σήμερα.

Η τεχνολογία, τα social media, το κίνημα #MeToo. Πιστεύω ότι η Carrie Bradshaw θα δίψαγε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το reboot του Sex and the City θα είναι ακόμα μία προσθήκη του HBO Max που θα κάνει πάταγο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη εδώ και μήνες περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του σπέσιαλ επεισοδίου των Friends, το οποίο έχει μπει στον πάγο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πλοκή και οι χαρακτήρες του Sex and the City

Η σειρά του Darren Star για το HBO στην οποία η Sarah Jessica Parker εκτός από πρωταγωνίστρια είχε και ρόλο παραγωγού, ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998. Η σειρά έριξε τίτλους τέλους το 2004 μετά από έξι σεζόν και 94 επεισόδια. Η σειρά αφηγείται τη ζωή τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη και εστιάζει στη φιλία τους, στη σχέση τους με τους άντρες, στη σεξουαλικότητα και στη θηλυκότητα.

Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες:

Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw: είναι αρθρογράφος σε περιοδικά. Επίσης, είναι η αφηγήτρια της σειράς.

Kim Katrall ως Samantha Jones: είναι επαγγελματίας στον χώρο του PR. Είναι εκείνη που έχει τις πιο πολλές σχέσεις με άντρες.

– Kristin Davis ως Charlotte York: είναι πωλήτρια έργων τέχνης και προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Αναφορικά με τις σχέσεις της, είναι η πιο ρομαντική.

Cynthia Nixon ως Miranda Hobbes: είναι δικηγόρος και σκληρή στη δουλειά της, αλλά και στις σχέσεις της.

Οι διακρίσεις, οι ταινίες και το prequel της σειράς

Το 2000, το 2001 και το 2002 το Sex and the City διακρίθηκε με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κωμικής τηλεοπτικής σειράς, ενώ είχε προταθεί άλλες τρεις φορές για το συγκεκριμένο βραβείο. Επίσης, σύμφωνα με το περιοδικό Time, ανήκει στις 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2008 και το 2010 κυκλοφόρησαν δύο ταινίες Sex and The City. Στα σκαριά βρισκόταν και τρίτη κινηματογραφική ταινία, αλλά τα σχέδια ναυάγησαν.

Το 2013 κυκλοφόρησε στο CW και μία prequel σειρά με τίτλο The Carrie Diaries. Toν ρόλο της νεαρής Carrie Bradshaw έπαιξε η AnnaSophia Robb ενώ η σειρά διήρκεσε για δύο σεζόν.

Δείτε επίσης: 

10 Διάσημοι που δεν χρησιμοποιούν Social MediaΟ Christopher Nolan εναντιώνεται σε Warner Bros και HBO MaxΆγριες Μέλισσες: Πότε επιστρέφουν – Έρχεται βροχή εξελίξεων το 2021

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Το Sex and the City επιστρέφει με reboot στο ΗΒΟ Max! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα