10 Διάσημοι που δεν χρησιμοποιούν Social Media

10:30 26/12/2020 - Πηγή: Youfly

Στην εποχή των social media είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να απέχουν από αυτά. Μέσα σε αυτούς όμως βρίσκονται πολλοί διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι προτιμούν να ζουν χωρίς social media και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί τους.

Θα περίμενε κανείς ότι ειδικά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου θα χρησιμοποιούσαν τα social media ως ένα κομμάτι της δουλειάς τους. Προωθώντας έτσι οτιδήποτε κάνουν αλλά και διατηρώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους εκατομμύρια

θαυμαστές τους. Κάποιοι τους έδωσαν μια ευκαιρία και στη συνέχεια τα απαρνήθηκαν ενώ άλλοι δεν μπήκαν ποτέ στην διαδικασία να ανοίξουν λογαριασμό. Πάμε να δούμε μερικά ‘τρανταχτα’ ονόματα.

1. Jennifer Lawrense

Μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν θα δείτε ποτέ λογαριασμό της στα social media. Αν αυτό συμβεί τότε να είστε σίγουροι ότι δεν τον έχει κάνει η ίδια αλλά κάποιος θαυμαστής και είναι ψεύτικος. Χαρακτηριστικά έχει αναφέρει: «ToΊντερνετ με έχει χλευάσει τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, δημιουργώντας μου μεγάλα προβλήματα. Δεν θέλω να εκθέσω τον εαυτό μου χωρίς λόγο». Παρόλα αυτά, σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι διατηρεί κάποιο ψεύτικο, κρυφό account, απλά για να βλέπει τι γίνεται, χωρίς όμως να συμμετέχει η ίδια.

2. Emma Stone

Άλλη μία διάσημη και πολύ αγαπητή στο κοινό ηθοποιός που ζει χωρίς social media. Ο λόγος για την Emma Stone. H πρωταγωνίστρια του The Notebook και του La la land το 2018 είχε πει για το θέμα: «Δεν θα είχαν θετική επιρροή πάνω μου».

3. Keira Knightley

Υπήρξαν μια στιγμή στο παρελθόν που μπορούσες να είσαι ένας από τους ακόλουθους της Keira, αλλά ήταν μόνο μερικά λεπτά.

«Είχα ένα Instagram account για περίπου πέντε λεπτά. Έβλεπα τους followers να αυξάνονται ραγδαία. 100 μέσα σε 3 δευτερόλεπτα και φρίκαρα τόσο πολύ που τον έσβησα σχεδόν αμέσως».

4. Robert Pattinson

Όπως και η συμπρωταγωνίστρια του στο Twilight, ο Robert Pattinson απαρνείται τον κόσμο των social media: «Είμαι πολύ βαρετός πια. Άσε που έχω κοιλιακούς μόνο 2 εβδομάδες τον χρόνο, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να ποστάρω στα social» είχε πει αστειευόμενος.

5. Brad Pitt

O διάσημος πρωταγωνιστής και καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στη λίστα διάσημοι χωρίς social media. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει: «Ποτέ μη λες ποτέ αλλά η ζωή είναι πολύ πιο συναρπαστική χωρίς τα τα social media».

Δείτε επίσης: Brad Pitt: Δέκα από τις καλύτερες ταινίες του ηθοποιού

6. George Clooney

Πιθανότατα είναι ένας από τους ηθοποιούς με τους περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως. Παρόλα αυτά o 59χρονος σταρ είχε πει: «Ας πούμε ότι πίνω ένα ποτό το βράδυ. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να πω κάτι χαζό και να μαζεύω likes. Δεν θέλω να είμαι όμως τόσος διαθέσιμος. Δεν βλέπω άτομα σαν έμενα, τον Brad Pitt  ή τον Matt Damon να θέλουμε να γράψουμε τη σκέψη μας σε 140 χαρακτήρες στις 3 τα μεσάνυχτα».

7. Alicia Vikander

H Alicia παραδέχτηκε σε συνέντευξη της το 2019 ότι εξαφανίστηκε από τα social media μετά την παρουσία της για ένα μήνα στο Instagram συμπληρώνοντας με τη σειρά της τη λίστα διάσημοι χωρίς social media.

«Συνειδητοποίησα ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν καλά για εμένα. Δεν μου έφερναν χαρά».

8. Scarlett Johansson

Μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στο Χόλιγουντ, η Scarlett Johansson, έχει απαρνηθεί τα social media. Σε συνέντευξη της στο παρελθόν έχει δηλώσει: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να επιθυμώ λιγότερο από το να μοιράζομαι συνέχεια λεπτομέρειες για τη ζωή μου». «Σχεδόν εκμεταλλευόμαστε τους εαυτούς μας», συμπλήρωσε.

9. Angelina Jolie

H Angelina Jolie το έχει πάει ένα βήμα παρακάτω. Όχι απλώς απεχθάνεται τα social media αλλά έχει προσλάβει ειδική ομάδα ασφαλείας που είναι υπεύθυνη για να παρακολουθεί τα social media των παιδιών της.

10. Daniel Radcliffe

Ο διάσημος Χάρι Πότερ μπορεί με τα μαγικά του να βρίσκεται παντού αλλά δεν θα τον πετύχεις σίγουρα στα social media. Ο γνωστός ηθοποιός αποφεύγει όλα τα κοινωνικά δίκτυα γιατί τον κάνουν να νιώθει άβολα, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει.

Δείτε επίσης:

Ανασκόπηση 2020: Οι 20 καλύτερες ταινίες της χρονιάςΑνασκόπηση 2020: Οι 20 καλύτερες σειρές της χρονιάς

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post 10 Διάσημοι που δεν χρησιμοποιούν Social Media appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα