Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιο κανάλι μεταδίδει αύριο τον μεγάλο ημιτελικό

20:18 18/2/2021 - Πηγή: Youfly

Μετά τη θριαμβευτική νίκη του επί του Ραφαέλ Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον αγώνα θα δούμε στο Eurosport 1 HD.

Eurosport 1 HD: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Australian Open

Ο μεγάλος αγώνας με έπαθλο τη συμμετοχή

στον τελικό ενός εκ των κορυφαίων τουρνουά Grand Slam στο τένις, θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 10:30. Και θα μεταδοθεί από το Eurosport 1 HD (θέση 310 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος Nova).

Η σύνδεση με το στούντιο (Eurosport Cube) και η ανάλυση θα ξεκινήσει από τις 10:20 με όλο τον σχολιασμό. Αν ο Τσιτσιπάς κερδίσει περνάει στον τελικό. Ο οποίος θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 10.30 ώρα Ελλάδος σε απευθείας μετάδοση από την Αυστραλία.

Δείτε επίσης:

Australian Open: Τσιτσιπάς & Σάκκαρη στα κανάλια Eurosport από τη NovaΣτέφανος Τσιτσιπάς: Ποιο κανάλι θα δείξει τη μάχη του στο ATP Cup

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιο κανάλι μεταδίδει αύριο τον μεγάλο ημιτελικό appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα