Σπίτι με το MEGA: Μουσικό απόσπασμα με τον Στέφανο Κορκολή

17:26 12/11/2020 - Πηγή: Youfly

O Στέφανος Κορκολής έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA». Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας μας παρουσιάζει τις «Μουσικές Ιστορίες» του με τραγούδια και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει, το Σάββατο 14/11 στις 21:00 στο MEGA.

Σπίτι με το MEGA: Ο Στέφανος Κορκολής σε ένα μουσικό απόσπασμα από την εκπομπή

Δείτε πρώτοι τον σπουδαίο συνθέτη και πιανίστα Στέφανο Κορκολή, στο αριστουργηματικό Libertango του Astor Piazzolla στο ακόλουθο

απόσπασμα:

Μία μελωδία της οποίας η βάση διατηρήθηκε αυτούσια, αλλά με έντονα στοιχεία της μουσικής ταυτότητας του χαρισματικού Στέφανου Κορκολή, που σε συνεπαίρνει σε άλλα μέρη και σε άλλες εποχές.

Ο Στέφανος Κορκολής έρχεται στο Σπίτι με το MEGA, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00. Έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη αφηγούνται με νότες τη σπουδαία μουσική του διαδρομή.

Σε αυτή τη συναυλία, o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» τους αγαπημένους ερμηνευτές Ελένη Δήμου, Κώστα Μακεδόνα, Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής D3lta.

Τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών, που έχει ενορχηστρώσει, αλλά και πολλά ακόμα που φέρουν την υπογραφή του. Έχουν ερμηνεύσει μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών, που σηματοδοτούν τη μουσική ιστορία του τόπου μας.

Από τη μοναδική ορχηστρική σύνθεση «Sensitivities» μέχρι τα τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε όπως «Ο Άγγελός μου», «Σκόνη & Θρύψαλα» «Θες», αλλά και όλες οι μεγάλες μουσικές στιγμές του σπουδαίου δημιουργού παίρνουν «θέση» στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και έρχονται στις οθόνες μας, το βράδυ του Σαββάτου.

«Σπίτι με το MEGA» με τον Στέφανο Κορκολή, Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00 στο MEGA.

#SpitiMeToMega #neoprogrammaepitelous

Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη
Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης
Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Διαβάστε περισσότερα για την εκπομπή Σπίτι με το MEGA και τον Στέφανο Κορκολή (Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00).

The post Σπίτι με το MEGA: Μουσικό απόσπασμα με τον Στέφανο Κορκολή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα