Παρέμβαση Εισαγγελέα για το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης σε εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, παρότι έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα επιτρέπουν φέτος για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης,

Κατερίνα Καραγιαννακίδου, παρήγγειλε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

Διαβάστε επίσης: Ο πολιτευτής που έταξε στους ψηφοφόρους ποταμόπλοια στον Ιλισό. Τότε η Αθήνα υπέφερε από λειψυδρία, σκουπίδια, λάσπες και ο Πειραιάς είχε μόλις 31 κατοίκους

Στο επίκεντρο της έρευνας θα βρεθούν δηλώσεις της προέδρου της ΕΝΙΘ, Δάφνης Κατσίμπα, σε τηλεοπτική εκπομπή. Στο πλαίσιο της έρευνας θα συγκεντρωθεί το υλικό από τις επίμαχες δηλώσεις, ενώ θα κληθεί και η πρόεδρος της ΕΝΙΘ να δώσει εξηγήσεις.

Χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ξεκαθάρισε από τη Θεσσαλονίκη ότι φέτος δεν γίνουν πορείες για το Πολυτεχνείο.

The post Παρέμβαση Εισαγγελέα για το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης σε εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα