Σμύρνη μου αγαπημένη: Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ εκτός καστ – Η αντικαταστάτρια

22:38 11/7/2021 - Πηγή: Youfly

Μια αναπάντεχη τελευταία εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», καθώς η σπουδαία ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ δεν θα μπορέσει να συμμετέχει τελικά στο καστ και τη ταινία, για προσωπικούς λόγους, με την Tanweer να ανακοινώνει την αντικαταστάτρια.

Η ανακοίνωση για την αντικαταστάτρια της Βανέσα Ρεντγκρέιβ στη «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα, Εκ μέρους της Tanweer Productions, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η guest star

Vanessa Redgrave, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν είναι εφικτό να ταξιδέψει αυτό το διάστημα και συνεπώς να ανταποκριθεί στη συμμετοχή της στην ταινία ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη. Ως εκ τούτου, η παραγωγή προχώρησε σε συμφωνία για το ρόλο αυτό, με την Jane Lapotaire, γνωστή σε όλους μας από τις δημοφιλείς σειρές “The Crown” και “Downton Abbey”, την οποία και καλωσορίζουμε στο cast της ταινίας. Ευχαριστούμε, Tanweer Team

Πληροφορίες για τη ταινία 

Σε σκηνοθεσία: Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο: Μιμή Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman – Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση. Πρωταγωνιστούν:  Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Ντίνα Μιχαηλίδου, Χρήστος Στέργιογλου, Νέδη Αντωνιάδου, Daphne Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο Γιάννης Βογιατζής. Special guest stars: Jane Lapotaire, Susan Hampshire και ο Rupert Graves.

Δείτε επίσης: 

Σμύρνη μου Αγαπημένη – Μιμή Ντενίση: «Έχω αγωνία, κοιμάμαι μόνο 3 ώρες»Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τα γυρίσματα για την ταινία ξεκίνησαν (εικόνες)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σμύρνη μου αγαπημένη: Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ εκτός καστ – Η αντικαταστάτρια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα