Μαγείρισσα του Κασταμάρ – Netflix: Πώς ξελογιάζεις έναν Δούκα στην Ισπανία

12:59 11/7/2021 - Πηγή: Youfly

Χθες έκανε πρεμιέρα η νέα ισπανική δραματική σειρά με τίτλο “Η Μαγείρισσα του Κασταμάρ” στο Netflix, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Φερνάντο Τζ. Μούνιεθ και στην οποία πρωταγωνιστούν η Michelle Jenner και ο Roberto Enríquez.

Η Μαγείρισσα του Κασταμάρ

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Ισπανία το 1720. Η Clara Belmonte είναι μια νεαρή κοπέλα

η οποία προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, διάσημου γιατρού της Μαδρίτης, θα βρεθεί χωρίς χρήματα. Έτσι καλείται να εργαστεί. Βασιζόμενη στην εκπαίδευσή της και τις μαγειρικές της ικανότητες, θα εργαστεί ως μαγείρισσα στο Δουκάτο του Κασταμάρ. Η άφιξη της εκεί θα αναστατώσει τον Δούκα Ντι Ντιέγκο. Ο δούκας περιτριγυρισμένος από υπηρέτες, ζει απομονωμένος στο αρχοντικό του, μετά το θάνατο της συζύγου του που έπεσε από το άλογο της ενώ έκαναν ιππασία.

Εκτός από την αγοραφοβία που νιώθει η Clara μετά τον θάνατο του πατέρα της θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την αντιπάθεια από το υπηρετικό προσωπικό. Σύντομα όμως όλα αυτά αλλάζουν και κερδίζει ακόμα και το ενδιαφέρον του δούκα με τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και τη γοητεία της.

Στο καστ συμμετέχουν οι:

Michelle Jenner, Hugo Silva, Roberto Enríquez, Maxi Iglesias, Silvia Abascal, Jean Cruz, Fiorella Faltoyano, Marina Gatell, María Hervás, Agnès Llobet, Mónica López, Nancho Novo, Pepe Ocio, Carlos Serrano-Clark, Yan Tual, Paula Usero, Jaime Zatarain, Enrique Beján, Sergio Pineda και Xenia Tostado.

Η σειρά Η Μαγείρισσα του Κασταμάρ στο Netflix αποτελείται από 12 επεισόδια.

Δείτε επίσης:

The Witcher σεζόν 2: Η ημερομηνία κυκλοφορίας και το τρέιλερ είναι εδώNetflix: To Red Notice απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Μαγείρισσα του Κασταμάρ – Netflix: Πώς ξελογιάζεις έναν Δούκα στην Ισπανία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα