Σιωπηλός Δρόμος: Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς

18:34 4/3/2021 - Πηγή: Youfly

Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA, με τίτλο Σιωπηλός Δρόμος, έφτασε και είναι καθηλωτικό. Το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης είναι πανέτοιμοι να χαρίσουν στο κοινό στιγμές αγωνίας, συγκίνησης και τρόμου. Οι εικόνες από το σχολικό λεωφορείο κόβουν την ανάσα, ενώ παράλληλα αυξάνουν την ανυπομονησία των τηλεθεατών.

Το MEGA, συνεχίζει δυναμικά στις δραματικές σειρές μυθοπλασίας, μετά την Έξαψη. Ο Σιωπηλός Δρόμος

είναι από τις σειρές που περιμένουν όλοι πως και πως, όχι μόνο λόγω της δυνατής πλοκής, αλλά και χάρη στο δυνατό cast που υπόσχεται μοναδικές ερμηνείες, ήδη από τα πρώτα λεπτά.

Πώς θα αντιδράσουν οι οικογένειες; Τί μυστικά κρύβονται πίσω από αυτή την εξαφάνιση; Ποιος είναι ο σκοπός της απαγωγής και πως θα πάρουν οι γονείς πίσω τα παιδιά τους, σώα και ασφαλή; Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Το νέο τρέιλερ της σειράς Σιωπηλός Δρόμος ήρθε, στο MEGA για να καθηλώσει.

Το τρέιλερ της σειράς Σιωπηλός Δρόμος:

Δείτε επίσης:

Σιωπηλός Δρόμος: Το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ της σειράςΣιωπηλός Δρόμος: Όλοι οι ηθοποιοί, οι συντελεστές και η υπόθεση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σιωπηλός Δρόμος: Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα