8 Λέξεις: Τα σκληρά λόγια του Αιμίλιου συντρίβουν την Ελισάβετ

16:07 4/3/2021 - Πηγή: Youfly

Φαίνεται πως τα λόγια του Αρώνη επηρέασαν αρκετά τους δύο πρωταγωνιστές. Ο Αιμίλιος, μετά την απειλή για απόλυση, ξεσπάει στην Ελισάβετ, μιλώντας της φρικτά, στις 8 Λέξεις. Μέσα σε μια στιγμή, διαγράφει όλα όσα έχουν ζήσει στο παρελθόν, αφήνοντας την αγαπημένη του Ελισάβετ, καταρρακωμένη.

Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος αρχίζει να αναπολεί τις τρέλες της Ιφιγένειας και την παίρνει τηλέφωνο. Ο Σίμος μοιράζεται μια πληροφορία με τον Έκτορα που αφορά μία βουλευτή του κόμματος. Μία δυσάρεστη εξέλιξη θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης

μας σειράς, καθώς ο Φρίξος θα χωρίσει με την Έλλη, με εκείνη να μη θέλει καμία επαφή μαζί του μετά το φιάσκο της πρότασης γάμου. Τί θα δούμε απόψε, στην αγαπημένη μας σειρά;

Ο Αρώνης συνεχίζει το ξέσπασμα

Ο Αρώνης θα έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με την αγαπημένη του ανιψιά. Θεωρεί πως ο Αιμίλιος είναι υπεύθυνος για αυτή την παράνομη σχέση, στις 8 Λέξεις, εξοργίζοντας έτσι την Ελισάβετ, η οποία προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να του εξηγήσει. Όταν ο Άκης αρνείται να καταλάβει, εκείνη δείχνει το σκληρό της πρόσωπο.

Του ουρλιάζει πως κουμάντο στην προσωπική της ζωή κάνει η ίδια και κανένας άλλος. Ήταν δική της επιλογή να είναι με τον Αιμίλιο, παρόλο που είναι παντρεμένος και περιμένει παιδί. Παρά τις φωνές, ο Αρώνης δε φαίνεται να πείθεται και συνεχίζει να διατηρεί αυστηρή στάση επί του θέματος.

Αιμίλιος και Ελισάβετ σε ρήξη, στις 8 Λέξεις

Μετά το τελευταίο περιστατικό, ο πρωταγωνιστής δε θα αντέξει και θα λυγίσει με τον χειρότερο τρόπο. Θα μιλήσει με τον πιο σκληρό και απαξιωτικό τρόπο στην αγαπημένη του, αναιρώντας όλα όσα έζησαν μαζί στο παρελθόν. Η Ελισάβετ καταρρέει στο άκουσμα πώς ο Αιμίλιος δε θα είναι πια μαζί της στις 8 Λέξεις.

“Ελισάβετ, δε γουστάρω άλλο. Μη κάνεις την χαζή, εσύ κι εγώ τελειώσαμε”

Με αυτά τα λόγια βάζει τέλος στην όμορφη, αλλά παράνομη σχέση τους. Η Ελισάβετ πέφτει από τα σύννεφα, όταν συνειδητοποιεί πως οι υποσχέσεις περί χωρισμού με την γυναίκα του, ήταν ψεύτικες. Ο Αιμίλιος δε θα εγκατέλειπε την γυναίκα του τόσο εύκολα.

Ο Δημοσθένης πολιορκεί ξανά τη Ναυσικά

Ο Δημοσθένης πολιορκεί ξανά τη Ναυσικά, παρόλο που εκείνη είναι αρκετά απασχολημένη με την μικρή Τζουλιάνα. Σκέφτεται πως θα κάνει την διαδικασία της εξέτασης, όσο πιο ανώδυνη γίνεται για την μικρή της κόρη. Έτσι, δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα την προσέγγιση του Δημοσθένη, καθώς το μυαλό της είναι αλλού. Πώς θα αντιδράσει ο χαρακτήρας της σειράς;

Την ίδια στιγμή, η Εύα παίρνει τον μικρό Άγγελο στο σπίτι της ενώ η Βικτώρια δείχνει υπέρμετρη προστασία απέναντί του. Ένας μυστηριώδης νεαρός άνδρας ζητάει ραντεβού με τον Μιλτιάδη. Τί θα δούμε απόψε στις 8 Λέξεις;

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις – Πυρ και μανία ο Αρώνης: «Δεν ντρέπεσαι ρε;»8 λέξεις: Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της Αποστολίας;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Τα σκληρά λόγια του Αιμίλιου συντρίβουν την Ελισάβετ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα