Ραντεβού στις Γιορτές: Η νέα ρομαντική κομεντί του Netflix

12:01 7/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η ταινία Ραντεβού στις Γιορτές ” Holidate” είναι μια ρομαντική κομεντί του Netflix με πρωταγωνιστές την Emma Roberts και τον Luke Bracey, η οποία μας βάζει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Ραντεβού στις Γιορτές – Holidate – Netflix

Η Sloane (Emma Roberts) και ο Jackson (Luke Bracey), βρίσκονται μαζί σε ένα εμπορικό

κέντρο. Συζητώντας, συμφωνούν ότι κάθε χρόνο στις γιορτές δέχονται τεράστια πίεση από τις οικογένειες τους, γιατί πάντα εμφανίζονται στα εορταστικά τραπέζια χωρίς συνοδούς. Έτσι οι δυο τους αποφασίζουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση.

Μη έχοντας ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ τους, συμφωνούν να εμφανίζονται μαζί στα οικογενειακά τραπέζια, να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον έχοντας μια πλατωνική σχέση. Έτσι γίνονται το Holidate ο ένας του άλλου. Θα είναι μαζί χωρίς υποχρεώσεις και υποσχέσεις. Το ίδιο κάνει και η θεία της Sloane με το δικό της Holidate.

Τα αποτελέσματα της συμφωνίας τους είναι πολύ καλά. Αλλά στην πορεία αρχίζουν να δημιουργούνται περισσότερα συναισθήματα μεταξύ τους, καθώς έχουν μοιραστεί όλα όσα τους καταπίεζαν. Θα γίνουν τελικά οι δυο τους το ιδανικό ζευγάρι;

Ραντεβού στις Γιορτές – Holidate – Netflix

Διάρκεια ταινίας: 1 ώρα και 44 λεπτά

Είδος: Αισθηματική κωμωδία

Χώρα προέλευσης Αμερική

ΣυντελεστέςΣκηνοθέτης John WhitesellΣενάριο  Tiffany PaulsenΜουσική Dan the AutomatorΕταιρεία παραγωγήςWonderland Sound and VisionΠρωταγωνιστούν οιEmma RobertsLuke BraceyJake ManleyJessica CapshawAndrew BachelorFrances FisherManish DayalKristin Chenoweth

Διαβάστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες σε σειρές και ταινίες στο Netflix.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ραντεβού στις Γιορτές: Η νέα ρομαντική κομεντί του Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα