Κλείσε τα μάτια: από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στο MEGA

10:46 7/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η δραματική σειρά «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με πολύ γνωστούς συντελεστές έρχεται στο MEGA από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 23:10.

Η δραματική σειρά «ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ», με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό έρχεται από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:10 στο MEGA.

 «Κλείσε τα μάτια»
στο MEGA κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:10

Η ερωτική ιστορία του Φίλιππου (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) με τη Μαρία (Πέμυ Ζούνη) και την Χριστίνα (Ιωάννα Παππά) ξεδιπλώνεται στην οθόνη του MEGA. Η ζωή του νεαρού Φίλιππου αλλάζει για πάντα όταν συναντά τη Μαρία, που ασφυκτιά στο ρόλο της τυπικής μητέρας και συζύγου που έχει μάθει να κάνει πίσω στα δικά της θέλω. Εκείνη κλείνει τα μάτια και ακολουθεί την καρδιά της, ενώ δεν διστάζει να αφήσει τον σύζυγό της και να συγκρουστεί με τη μεγάλη της κόρη, όταν ανακαλύπτει ότι και αυτή είναι ερωτευμένη με τον Φίλιππο.

Μία παρέα ανθρώπων που ακροβατεί ανάμεσα σε αγεφύρωτους έρωτες και μυστικά. Σε μια κοινωνία που αποδέχεται μόνο τα «πρέπει», είναι η αγάπη ικανή να μετατρέψει το όνειρο σε πραγματικότητα; Ή μήπως τα μεγαλύτερα όνειρα τα ζούμε με τα μάτια ανοιχτά;

«Κλείσε τα μάτια» στο MEGA κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:10

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Χριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΣκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Γιώργος Σιούγας


Πρωταγωνιστούν στη σειρά:

Πέμυ ΖούνηΧριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΆρης ΣερβετάληςΙωάννα ΠαππάΚώστας ΚάππαςΧρήστος ΛούληςΘάλεια ΜατίκαΆλκης ΠαναγιωτίδηςΑνατολή ΑθανασιάδουΝτορέττα ΠαπαδημητρίουΜάξιμος ΜουμούρηςΣούλη Σαμπάχ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας δημιουργός, ηθοποιός, καλλιτέχνης, αλλά και άνθρωπος που θέλουμε να δούμε, να ακούσουμε και να διαβάσουμε τα νέα του. Ιδανικά θα θέλαμε να μάθουμε όσα ξέρουν οι φίλοι του για εκείνον, αλλά θα αρκεστούμε σε όσα μας επιτρέπει … Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στη Μαρί Κωνσταντάτου.

The post Κλείσε τα μάτια: από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στο MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα