Πρωινό ANT1: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται;

13:19 12/7/2021 - Πηγή: Youfly

Η κάμερα του “Καλοκαίρι Not” βρέθηκε στο Πρωινό ANT1, με τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους από το πάνελ της εκπομπής να κάνουν δηλώσεις για τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρέτησε την -επί χρόνια- τηλεοπτική του παρέα, με το επόμενο επαγγελματικό του βήμα να ανακοινώνεται σύντομα. Όλοι στην εκπομπή τον αποχαιρέτησαν γλυκά, με τον ίδιο να συγκινείται. Ο Τάσος Τεργιάκης, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Βαγγέλης Περρής μίλησαν για το φινάλε της εκπομπής, αλλά και για όλα όσα ετοιμάζουν τη νέα

σεζόν.

Νέες αφίξεις και αποχαιρετισμοί

Ο Τάσος Τεργιάκης δήλωσε πως θα παραμείνει στο πάνελ της εκπομπής “Πρωινό ANT1”, παρά τις συζητήσεις που γίνονταν για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο ίδιος δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο, με την αγαπημένη του ομάδα να τον περιμένει, μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αίγινα. Η Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε τις καλύτερες ευχές της στο Καλοκαίρι Not, στέλνοντας φιλιά στην Ελένη Τσολάκη. Η ίδια μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, μετά από όσα είχαν ειπωθεί στο Πρωινό ANT1, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν καλές σχέσεις.

Τη θεωρεί εξαιρετική παρουσιάστρια και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Αυτό που την είχε προβληματίσει, ήταν η απονομή του βραβείου στα MAD, η οποία δεν ήταν καθόλου τυχαία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Νάνσυ Παραδεισανού δε θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο Πρωινό. Ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε πως ήταν μία ανεπανάληπτη χρονιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι και αυτό που βίωσε ο ίδιος, με την παρέα του Πρωινού, ήταν πολύ όμορφο. Σχετικά με την παραμονή του στην εκπομπή, ο Βαγγέλης Περρής επισήμανε πως επιθυμεί η νέα χρονιά να τους βρει όλους όρθιους και υγιείς και μετά έρχονται όλα τα άλλα.

Η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρετούν οριστικά το Πρωινό ANT1, με το νέο πάνελ να αναδιαμορφώνεται για τη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για το νέο πάνελ συζητά η Φωτεινή Πετρογιάννη, την οποία απολαύσαμε αυτή τη χρονιά στο Pop Up.

Δείτε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν ξέρω ποιος κάνει διαρροές και γιατί»Το Πρωινό ANT1: Φινάλε με πολύ χορό και έναν αποχαιρετισμό (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Πρωινό ANT1: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα