OPEN: Στενό μαρκάρισμα σε δύο παρουσιάστριες – Ποιές είναι

11:35 12/7/2021 - Πηγή: Youfly

Με δύο δυνατές γυναίκες παρουσιάστριες θέλει να εμπλουτίσει το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα το OPEN. Αν μάλιστα για την μια ο δρόμος είναι ανοικτός, για την άλλη υπάρχει συμβόλαιο, που την δεσμεύει με το τωρινό της κανάλι.

Απώλειες μετρά μέχρι στιγμής το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να περάσει στην αντεπίθεση και να ανακάμψει. Δύο δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα έχουν δεχτεί στενό μαρκάρισμα από το OPEN. Ο λόγος για τις Κατερίνα Καραβάτου και Αντελίνα Βαρθακούρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αμφότερες οι παρουσιάστριες

βρίσκονται στο στόχαστρο του OPEN, αν και αναμφίβολα υπάρχουν δυσκολίες.

Οι εκπομπές που προορίζονται

Η μεν Κατερίνα Καραβάτου προορίζεται για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού και συγκεκριμένα για την κάλυψη του κενού που αφήνει η Κατερίνα Καινούργιου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παρουσιάστρια έχει δεχτεί κρούση και από τον ANT1, καθώς αποτελεί πρόσωπο με τρομερή εμπειρία στην τηλεόραση.

Η δε Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί λίγο πιο περίπλοκη υπόθεση, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ. Μάλιστα έχει δεχτεί και πρόταση από τον ΣΚΑΙ για εκπομπή που θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη το Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά το OPEN την προορίζει επίσης για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα για την θέση της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσία της πάντως πρόσφατα στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, δείχνει ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δύο δυνατές προσθήκες, που αν υλοποιηθούν θα φέρουν αέρα ανανέωσης στο OPEN…

Δείτε ακόμα:

Κατερίνα Καραβάτου: Ποιο νέο κανάλι τη διεκδικεί – Τα 2 πρότζεκτΤηλεοπτικός καύσωνας: Οι μεταγραφές που βάζουν φωτιά στα κανάλιαΟι πρωινές εκπομπές που μας κρατούν συντροφιά φέτος το καλοκαίρι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post OPEN: Στενό μαρκάρισμα σε δύο παρουσιάστριες – Ποιές είναι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα