Ποιοι αποχωρούν οριστικά από τις Άγριες Μέλισσες το 2021;

11:54 4/1/2021 - Πηγή: Youfly

Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να λέμε ποιοι εισβάλουν στο Διαφάνι και ποιοι επιστρέφουν μέσω flash back ή κανονικά στη σειρά, υπάρχουν όμως και χαρακτήρες που αποχωρούν οριστικά από τις Άγριες Μέλισσες μέσα στο 2021.

Ποιοι είναι οι χαρακτήρες που αποχωρούν οριστικά από τη σειρά Άγριες Μέλισσες το 2021

Τρεις ηθοποιοί θα πουν, πριν το τέλος της σεζόν, το “αντίο” στις Άγριες Μέλισσες. Ο αγαπημένος Αργύρης Πανταζάρας θα μπει,

όπως έχουμε πει, αυτή την εβδομάδα, αλλά θα μείνει για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και θα κλείσει τον κύκλο του Τάκη Δοξαρα, αφού πρώτα φέρει μια αναστάτωση στο Διαφάνι.

Ο Τάκης θα επιστρέψει με σκοπό να διεκδικήσει ξανά την Δρόσω, η οποία, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, δε θέλει καμία σχέση μαζί του. Ο χαρακτήρας αυτός θα παραμείνει για λίγα ακόμη επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες και μετά θα αποχωρήσει οριστικά, καθώς η Δρόσω θα κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Ποιοι ακόμη αποχωρούν οριστικά από τις Άγριες Μέλισσες το 2021; Από τους κυρίους που αφήνουν τη σειρά, είναι ο Χάρης Σώζος ή αλλιώς ο Σωκράτης. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, είδαμε τον Μελέτη να έρχεται αντιμέτωπος με την μεγάλη αλήθεια, την ταυτότητα του πατέρα του. Για λίγα ακόμα επεισόδια, ο Σωκράτης θα παραμείνει στη σειρά, ενώ αργότερα δε θα τον ξανά δούμε.

Τρίτη αποχώρηση είναι γυναίκα και έχει συγγένεια με τον προηγούμενο χαρακτήρα, αφού είναι η τηλεοπτική κόρη του Χάρη Σώζου, την οποία υποδύεται η Νεφέλη Κουλούρη. Μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Κωνσταντή, η Δόμνα θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει ξανά κοντά της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντής ανήκει στη Δρόσω κι έτσι η Νεφέλη Κουλούρη αφήνει τη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Μυστήριο υπάρχει με τον λατρεμένο Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά άκρως μισητό Μάνο Βόσκαρη! Ενώ αρχικά ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί λίγο πριν το τέλος της σεζόν, υπάρχουν σκέψεις να τελειώσει νωρίτερα. Είναι ένας ακραίος ρόλος και οι σεναριογράφοι συνηθίζουν να εξελίσσουν τον ρόλο με βάση κ τον παλμό του κοινού. Κάνουν αλλαγές. Άρα το μέλλον του Μάνου Βόσκαρη είναι με ερωτηματικό.

Δείτε επίσης:

Survivor VS Άγριες Μέλισσες & MEGA: Επική μάχη στη βραδινή ζώνηΆγριες Μέλισσες: Ο Τάκης στο Διαφάνι – Τι ζητάει από την ΑσημίναΆγριες Μέλισσες: Τί θα δούμε το 2021 και στα επόμενα επεισόδια

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ποιοι αποχωρούν οριστικά από τις Άγριες Μέλισσες το 2021; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα