Πέθανε αιφνίδια το διάσημο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Tanya Roberts. Είχε ξεχωρίσει στους «Άγγελους του Τσάρλι» και στη «Sheena»

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η Tanya Roberts, το ξανθό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «A View to a Kill».

Η Tanya Roberts άφησε την τελευταία της πνοή στα 65 της χρόνια. Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της, κατέρρευσε στο δρόμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, όμως δεν κατάφερε να συνέλθει. Τελικά, κατέληξε μόλις χθες, Κυριακή 3 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το TMZ, η Tanya Roberts δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Ακούστε δωρεάν στο podcast

της Μηχανής του Χρόνου: Τίνα Σπάθη. Η σταρ των ερωτικών ταινιών των 70s εξομολογείται…

H Tanya Roberts έπαιξε, κατά τη διάρκεια της καριέρας της, σε 41 συνολικά παραγωγές. Ξεχώρισε στην αγαπημένη σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι», αλλά και στο «That 70’s Show». Υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή sex symbols της δεκαετίας του ’80 και μάλιστα έγινε μέχρι και Barbie. Το 1984 έκανε θραύση στην εμπορική επιτυχία «Sheena: η Βασίλισσα της Ζούγκλας».

We’re sad to report that Tanya Roberts has died at the age of 65. pic.twitter.com/1CYEc5sSVG

James Bond (@jamesbondlive) January 4, 2021

Ακούστε τις ιστορίες μας εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Ιουστίνος Α΄, ο αναλφάβητος αυτοκράτορας που για πρώτη φορά στην ιστορία χρησιμοποίησε στένσιλ. Ο αγράμματος χοιροβοσκός που έγινε αυτοκράτορας

Τζον Λεάλ. Ο γιατρός που καθιέρωσε την χλωρίωση του πόσιμου νερού. Για να πείσει τις αρχές έριξε κρυφά χλώριο στη δεξαμενή του Νιου Τζέρσεϋ. Η δικαστική διαμάχη

αρχική εικόνα: YouTube

The post Πέθανε αιφνίδια το διάσημο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Tanya Roberts. Είχε ξεχωρίσει στους «Άγγελους του Τσάρλι» και στη «Sheena» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα