Ποια ιστορική παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Λαμπέτη

21:47 28/3/2021 - Πηγή: Youfly

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες, από όταν αποκλειστικά γράψαμε πως ο Μέμος Μπεγνής και η Τζένη Θεωνά είναι τα δυο πρώτα πρόσωπα της διανομής της ιστορικής παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» που επανέρχεται δριμύτερη. Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε μια είδηση πραγματική βόμβα στο χώρου του θεάτρου, καθώς η μακροβιότερη παράσταση στην Ελλάδα, «Σεσουάρ για δολοφόνους» δεν θα ανεβεί στο θέατρο Αποθήκη, στέγη του για τόσα χρόνια, αλλά στο Θέατρο

Λαμπέτη!

Το θέατρο Λαμπέτη, που ετοιμάζεται για το «Σεσουάρ για δολοφόνους», δεν φιλοξένησε κάποια παράσταση τον περασμένο χειμώνα, ενώ η τελευταία επιτυχία που ανέβηκε εκεί ήταν η «Βερβερίτσα».

Η αναβίωση του «Σεσουάρ για δολοφόνους» θα γίνει σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, και ο Τάσος Παπανδρέου αναλαμβάνει την παραγωγή της ιστορικής αυτής παράστασης.

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους» έκανε απανωτά sold out επι 13 χρόνια στο θέατρο Αποθήκη. Ανέβηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 90, με την τελευταία παράσταση πίσω στο 2012. Άξιο λόγου δε οι εκπληκτικοί ηθοποιοί που πέρασαν από τη παράσταση, όπως οι Χατζηπαναγιώτης, Κόκλας, Ευρυπιώτης, Αλευράς, Καπουτζίδης, Ευείδη, Γαλανοπούλου, Μανέ και πολλοί ακόμα.

Δείτε επίσης:

Μπεγνής και Θεωνά «κλείδωσαν» στο θρυλικό Σεσουάρ για Δολοφόνους

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ποια ιστορική παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Λαμπέτη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα