Άγριες Μέλισσες: Νέος πόλεμος ανάμεσα σε Δούκα και Μιλτιάδη

13:04 28/3/2021 - Πηγή: Youfly

Φαίνεται πως οι Σεβαστοί καλούνται να αντιμετωπίσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις, στα επόμενα επεισόδια. Ο Δούκας και ο Μιλτιάδης, με αφορμή τις δυσκολίες που περνούν στα σπίτια τους, στις Άγριες Μέλισσες, θα ξεσπάσουν ο ένας στον άλλο με τον χειρότερο τρόπο. Η υπόθεση του Βόσκαρη φέρνει μεγάλη χαρά στο Διαφάνι, με τους κατοίκους να γιορτάζουν την προαγωγή του Προύσαλη.

Ωστόσο, υπάρχουν οικογένειες που κλείνουν τις πόρτες του σπιτιού τους, βιώνοντας τον δικό τους γολγοθά. Η χαρά δεν εξαπλώνεται σε όλους και ο πόνος μεγαλώνει διαρκώς. Ποιος λόγος κρύβεται πίσω από τον

καυγά του Δούκα με τον Μιλτιάδη και τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Το ξέσπασμα και οι απειλές

Μεγάλη αναστάτωση βιώνουν ο Δούκας και ο Μιλτιάδης ξεχωριστά, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας, καλείται να αντιμετωπίσει τον ξαφνικό χωρισμό του Νικηφόρου, αλλά και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει με τον μικρό Σέργιο. Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης πλησιάζει στα ίχνη του, με τον φόνο του Θέμελη να απειλεί το σπιτικό του.

Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης, μετά την υιοθεσία του Ευτύχη από την Ρίζω και τον Προύσαλη, παίρνει μία ανάσα ανακούφισης. Όχι όμως για πολύ. Το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπάει την πόρτα. Κάποιος από τα παλιά θα αναζητήσει τον μικρό Ευτύχη, ζητώντας να τον πάρει μαζί του. Ο Μιλτιάδης, καθώς βλέπει την Βιολέτα διαλυμένη, κατευθύνεται στον συνεταιρισμό, όπου ξεσπάει όλη την οργή του.

Το ίδιο κάνει και ο αδελφός του. Ο Δούκας υπολογίζει για τον συνεταιρισμό, χωρίς να ρωτήσει τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα ο Μιλτιάδης να εξοργίζεται στις Άγριες Μέλισσες. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μία έντονη σκηνή ανάμεσα στους δύο Σεβαστούς. Σύμφωνα με το TV o’Clock, στον συνεταιρισμό θα ακουστούν βαριές απειλές, με τα αδέρφια να πιάνονται στα χέρια.

Ο Μιλτιάδης δείχνει ασυγκράτητος, όπως επίσης και ο Δούκας, με το μίσος τους να αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον πατέρα τους, για να μη ξεσπάσει άλλο. Ο Μιλτιάδης, όμως, φαίνεται πως τώρα ξεκινάει τη δική του επίθεση στους Σεβαστούς… Με τι τους απειλεί;

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η προαγωγή του Προύσαλη – Πάρτι στο ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες: Ο φόνος του Θέμελη στο φως – Ο Μελέτης ξεσπάει

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Νέος πόλεμος ανάμεσα σε Δούκα και Μιλτιάδη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα