Παράδεισος ή κόλαση; Οι αποχωρήσεις που δίχασαν το Survivor (Video)

14:40 7/5/2021 - Πηγή: Youfly

Οι αποχωρήσεις είναι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του Survivor. Πολλές περνούν αναίμακτα αλλά κάποιες μένουν χαραγμένες στο μυαλό τόσο των παικτών όσο και των τηλεθεατών. Ποιες ήταν αυτές που δημιούργησαν τις περισσότερες αντιδράσεις;

Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, τόσο πιο έντονες θα γίνονται οι αποχωρήσεις των παικτών από το Survivor. Δεν είναι μόνο η συναισθηματική φόρτιση που προκαλούν αλλά η αλλαγή στις ισορροπίες που προκαλούν στο νησί. Κάποιες

από αυτές όμως ήταν λίγο διαφορετικές…

Αποχωρήσεις που αναστάτωσαν το Survivor

Κάποιοι αποθεώθηκαν, άλλοι λοιδορήθηκαν

Χωρίς αντίπαλο, η πιο αξέχαστη αποχώρηση μέχρι σήμερα ήταν αυτή του Αλέξη Παππά. Ο ‘κακός’ του ριάλιτι επιβίωσης δημιούργησε πληθώρα σκηνικών, όσο βρισκόταν στο παιχνίδι. Αναμενόμενα η τελευταία του εμφάνιση θα δημιουργούσε έντονες αντιδράσεις. Από την μια ο Τριαντάφυλλος να σοκάρεται, από την άλλη ξέφρενα πανηγύρια με ντουντούκες και κάπου εκεί και το twitter να στήνει το δικό του πάρτυ.

Ψηλά στην λίστα βρίσκεται και η αποχώρηση της Μαριάνθης, του μοναδικού (μέχρι τότε) ανθρώπου που μιλούσε στον Τριαντάφυλλο. Πολύ άσχημη εντύπωση είχε προξενήσει τότε η κίνηση όλων των συμπαικτών της να αγκαλιάσουν την άλλη υποψήφια, Ελένη, αγνοώντας επιδεικτικά την Μαριάνθη.

Κλάμα, πανηγύρια και παγωμάρα

Ο Παύλος είναι η πιο φρέσκια αποχώρηση αλλά όχι από αυτές που πέρασαν απαρατήρητες. Η αλήθεια είναι ότι είχε δυνατούς αντιπάλους ( Τζέιμς & Νίκο), με αρκετούς συμπαίκτες του να λυγίζουν στο άκουσμα της απόφασης.

Αυτό το πικρό ποτήρι το είχε γευτεί και ο τελευταίος υποψήφιος, Νίκος Μπάρτζης, όταν είδε τον πιο κοντινό του πρόσωπο στον Άγιο Δομίνικο, Άννα Μαρία Βέλλη, να λέει το οριστικό αντίο.

Μην ξεχνάμε ότι το Survivor εκτός από ριάλιτι επιβίωσης είναι και ένα παιχνίδι ανθρωπίνων σχέσεων. Κάτι δηλαδή ευμετάβλητο που δημιουργεί έντονα συναισθήματα, είτε με θετικό είτε με αρνητικό πρόσημο.

Δείτε ακόμα:

Survivor: Τελειώνουν Κόρο και Τριαντάφυλλος από το παιχνίδιSurvivor: Επενέβη ψυχολόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παράδεισος ή κόλαση; Οι αποχωρήσεις που δίχασαν το Survivor (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα