Πανικός στον ANT1: Ποια σειρά κόβεται και ποια σειρά έρχεται

17:26 1/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο πανικός συνεχίζεται στον ANT1, καθώς μία σειρά κόβεται και μία σειρά επανέρχεται στο πρόγραμμα, ενώ έχει μελλοντικά σχέδια για τη ζώνη.

ANT1: Οι αλλαγές που θα κάνει και η σειρά που κόβεται

Ο πανικός καλά κρατεί στον ΑΝΤ1 και την μεσημεριανό απογευματινή ζώνη καθώς το κανάλι όπως όλα δείχνουν πάει για ρεκόρ αλλαγών προγραμματισμού στη συγκεκριμένη ζώνη από τις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν.

Και

τι θέλω να πω με αυτό; Δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει δεκαήμερο η λατινοαμερικανική σειρά με τίτλο η “Βασίλισσα της καρδιάς” που προβαλλόταν στις 16.10 πριν από το “Still Standing” και στο κανάλι του Αμαρουσίου την κόβουν άρον άρον καθώς τα 3άρια πήγαιναν και ερχόντουσαν στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Mάλιστα, η αλλαγή ισχύει από σήμερα πράγμα που σημαίνει ότι το σημερινό επεισόδιο δεν προβλήθηκε και στη θέση της σειράς θα προβληθεί σε εκατοστή φορά επανάληψη των “Εγκλημάτων” ενώ επανέρχεται στο πρόγραμμα μια σειρά που πριν από 15 μέρες επίσης είχε κοπεί και δεν είναι άλλη από τον “Aστυνόμο Ρεξ” που θα μεταδίδεται εφεξής αμέσως μετά τα “Εγκλήματα”.

Και αν όλα τα παραπάνω δεν είναι πανικός, αλήθεια τι είναι; Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 στη συγκεκριμένη πολύπαθη ομολογουμένως ζώνη όχι μόνο για το συγκεκριμένο κανάλι αλλά γενικότερα για την ελληνική τηλεόραση – με εξαίρεση τον ΣΚΑΪ που έχει το “Καλό Μεσημεράκι” – έχει προγραμματίσει να βάλει ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι μαζί με το Rouk Zouk και το Still Standing. Αυτό είναι άλλο από το Family Feud όπως σας έχει αναφέρει και το youfly.com.

To επιτυχημένο πρόγραμμα- που παίζεται στην αμερικανική τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον τόσο των υποψηφίων παικτών όσο και του κοινού. Το κόνσεπτ θέλει δύο οικογένειες ν’ ανταγωνίζονται για να δώσουν τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις σε ερωτήσεις τύπου έρευνας.

Το παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε το 1976 και προβλήθηκε στο ABC μέχρι το 1985. Το 1988, το Family Feud αναβίωσε και έβγαινε από το CBS μέχρι το 1994 και εν συνεχεία από το 1999 μέχρι και σήμερα.

Πώς παίζεται το Family Feud

Δύο ομάδες οικογενειακών που αποτελείται από πέντε διαγωνιζόμενους η καθεμία ανταγωνίζεται για να κερδίσει μετρητά και βραβεία. Η ελάχιστη ηλικία του κάθε συμμετέχοντα είναι τα 15 έτη, ενώ κάθε οικογένεια που παίρνει μέρος πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα άτομο ηλικίας 18 ετών και άνω.

Κάθε γύρος ξεκινά με μια ερώτηση που χρησιμεύει ως ανατροπή μεταξύ δύο αντίπαλων διαγωνιζομένων. Ο οικοδεσπότης υποβάλλει μια ερώτηση έρευνας που είχε τεθεί προηγουμένως σε μια ομάδα 100 ατόμων. Π.χ. Ζητήθηκε από 100 ανύπαντρους άνδρες να ορίσουν τα αγαπημένα τους σπορ. Απαντήστε ποια, δίνοντας σε κάθε άθλημα ένα ποσοστό. Ένας ορισμένος αριθμός απαντήσεων κρύβεται στο ταμπλό, με βάση τη δημοτικότητα των απαντήσεων της έρευνας.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που κάνει buzz-in δίνει μια απάντηση. Αν είναι η πιο δημοφιλής απάντηση (με βάση το ποσοστό που έλαβε), η οικογένειά του κερδίζει. Εάν στη δεύτερη ευκαιρία που δίνεται στον αντίπαλο επικρατήσει εκείνος τότε η νίκη είναι δική του. Εάν δεν υπάρχει απάντηση σε κανέναν διαγωνιζόμενο, οι άλλοι οκτώ διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν, ένας κάθε φορά από εναλλασσόμενες πλευρές, έως ότου αποκαλυφθεί μια απάντηση.

Η οικογένεια που κερδίζει σε κάθε γύρο σημειώνει τους συνολικούς πόντους (στην Αμερική είναι ένα δολάριο και πόντος) για όλες τις απαντήσεις που έχουν αποκαλυφθεί. Το μεγάλο έπαθλο για τη νίκη ποικίλλει. Αρχικά το πρώτο έπαθλο είναι στα 5.000 δολάρια, ενώ στον τελικό οι δύο ομάδες διεκδικούν τα 10.000 δολάρια.

Στην ελληνική βερσιόν δεν έχει καθοριστεί το ύψος των δύο επάθλων, όπως και το ποσό για κάθε πόντο.

Δείτε επίσης: ANT1 – Family Feud: Έρχεται τηλεπαιχνίδι με οικογενειακές κόντρες

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Πανικός στον ANT1: Ποια σειρά κόβεται και ποια σειρά έρχεται appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα