Big Brother 1/12: Οι μάσκες πέφτουν – Οι φιλίες διαλύονται

16:01 1/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο σπίτι του Big Brother 1/12. Οι παίκτες μπλέκονται μεταξύ τους και τσακώνονται όλοι με όλους, καθώς τα λόγια μεταφέρονται αλλιώς από τον έναν στον άλλον και στο σπίτι επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι;

Big Brother 1/12: Οι πληροφοριοδότες αυξάνονται στο σπίτι

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Χρήστος Βαρουξής μίλησε για όσα του είχε αποκαλύψει ο Γρηγόρης, σχετικά με τις φιλίες μέσα στο σπίτι. Αυτό έφερε

σε μεγάλη ρήξη τον Γρηγόρη και τον Δημήτρη Κεχαγιά, οι οποίοι ήταν αρκετά κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Γρηγόρης δεν αρνήθηκε τα όσα ειπώθηκαν, δήλωσε όμως χαρακτηριστικά “την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς”.

Επιπλέον, η στάση του Γρηγόρη απέναντι στον Χρήστο αλλάζει σημαντικά, καθώς η οργή του Γρηγόρη είναι πολύ μεγάλη. Ο ίδιος αναφέρει πως οι πράξεις του Χρήστου θα φανούν εκτός παιχνιδιού, όταν θα γίνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα. Ο Χρήστος τον κατηγορεί πως παίζει πολύ στρατηγικά, καθώς πηγαίνει από τον έναν παίκτη στον άλλον.

Οι “ψευτοφιλίες” φανερώνονται σταδιακά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και, ειδικά στο επεισόδιο Big Brother 1/12. Οι παίκτες συγκεντρώνονται στο σαλόνι και ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει, ο οποίος αφορά έμμεσα όλους. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς παίρνει θέση και βγαίνει εκτός εαυτού, καθώς τα περισσότερα “πισώπλατα” λόγια αφορούν τον ίδιο.

Τα πνεύματα οξύνονται όταν παίρνει θέση η Άννα Μαρία, η οποία κατηγορεί τους “πληροφοριοδότες” του σπιτιού. Η Σοφία της ζητάει να μην επεμβαίνει όσο ο Δημήτρης Κεχαγιάς μιλάει, με αποτέλεσμα ένταση να ξεσπάσει ανάμεσα και στις δύο παίκτριες.

Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο Big Brother 1/12:

Δείτε επίσης:

Big Brother: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού από χθες 30/11Big Brother 30/11: Στο στόχαστρο Γρηγόρης και Χρήστος

The post Big Brother 1/12: Οι μάσκες πέφτουν – Οι φιλίες διαλύονται appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα