Παιδιά διασήμων: Σε ποιες σειρές και εκπομπές θα τα δούμε φέτος

20:59 22/9/2021 - Πηγή: Youfly

Ηθοποιοί που έχουμε αγαπήσει, μέσα από σπουδαίες δουλειές, δίνουν την σκυτάλη στη νέα γενιά και -συγκεκριμένα- στα παιδιά τους! Η ελληνική μυθοπλασία δίνει ρεσιτάλ τη σεζόν 2021 – 2022, με τους νεαρούς πρωταγωνιστές να κόβουν την ανάσα, μέσα από τις ερμηνείες τους. Ποια παιδιά διασήμων θα απολαύσουμε αυτή τη σεζόν στις ελληνικές σειρές;

Η εκπομπή Studio 4 στην ΕΡΤ

έκανε ένα μοναδικό αφιέρωμα στους νέους που ήρθαν για να μας κλέψουν την καρδιά.

Οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούν είναι πολύ δυνατές και σίγουρα οι γονείς τους παρακολουθούν με μεγάλη υπερηφάνεια!

Αφροδίτη Λιάντου

Η γνωστή σε όλους Μυρτάλη Βρεττάκου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια, πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στην καθημερινή δραματική σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Όπως ανέφερε και η ίδια, η υποκριτική της χτύπησε την πόρτα, σε μια στιγμή όπου η μουσική βίωνε μία δύσκολη στιγμή, λόγω της πανδημίας.

Τζένη Καζάκου

Την Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, θα την απολαύσουμε σε δύο σειρές, αυτή τη σεζόν. Στην ΕΡΤ θα παίζει στη σειρά “Βαρδιάνος στα Σπόρκα”, ενώ στο MEGA θα συμμετέχει στην κωμωδία “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Νικόλαος Μπάρκουλης

Ο δεκαεννιάχρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη θέλει να συνεχίσει το όνομα του πατέρα του, γράφοντας και ο ίδιος ιστορία. Ο Νικόλας θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο μουσικό show J2US, σε ένα από τα μοναδικά ντουέτα που θα μας ξεσηκώσουν.

Μαρία Βοσκοπούλου

Πέρσι, η 20χρονη Μαρία έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά εποχής της ΕΡΤ “Τα Καλύτερά μας Χρόνια” και φέτος συνεχίζει ακάθεκτη. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου δηλώνει πανέτοιμη να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο στην υποκριτική.

Δανάη Μιχαλάκη

Η πολυαγαπημένη μας Δρόσω Σταμίρη! Η Δανάη Μιχαλάκη, κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη, γνώριζε από πολύ μικρή πως ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ακολούθησε το όνειρό της και φέτος πρωταγωνιστεί (για τρίτη σεζόν) στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και στην παράσταση “Σεσουάρ για Δολοφόνους”, στο θέατρο Λαμπέτη.

Μαρία Χάνου

Κόρη του Ταξιάρχη Χάνου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η πρώτη επαφή της Μαρίας Χάνου με την τηλεόραση, έγινε όταν ήταν μόλις 13 ετών, στις Μάγισσες της Σμύρνης. Φέτος θα την απολαύσουμε για ακόμη μια χρονιά στη σειρά “Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα”.

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, έχει παραδεχτεί πως η μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του να γίνει ηθοποιός, όχι, όμως καταλυτικό. Φέτος, θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA, Σκοτεινή Θάλασσα.

Ορφέας Αυγουστίδης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά τηλεοπτικά με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, στη σειρά “Σασμός” του ALPHA. Μητέρα και γιος δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και μας καθηλώνουν κάθε βράδυ.

Αυτά ήταν τα παιδιά των διασήμων που θα δούμε φέτος σε σειρές κι εκπομπές, στην ελληνική τηλεόραση! Όπως φαίνεται, «το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει».

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται κρυφάΣασμός: Νύχτα μεγάλου πάθους για Μαθιό και Βασιλική

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παιδιά διασήμων: Σε ποιες σειρές και εκπομπές θα τα δούμε φέτος appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα