Χρυσή Τηλεόραση: Στιλιστικά ατοπήματα και love story

18:41 22/9/2021 - Πηγή: Youfly

Οι επικές στιγμές συνεχίζονται στην ελληνική τηλεόραση και σήμερα. Πως απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο… άβολο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου και γιατί η Βάνια προσπάθησε ανεπιτυχώς να μιμηθεί την Ελένη Μενεγάκη; Η Χρυσή Τηλεόραση (22/9) της ημέρας είναι γεμάτη μαγικές στιγμές.

H Ελένη Μενεγάκη έχει βαλθεί να δώσει άλλο… αέρα σε όλο το MEGA, ψεκάζοντας το. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και η Βάνια

αλλά αντί για κολόνια πήρε ξυριστική μηχανή και… πέρασε το στήθος του Ανδρέα Βούλγαρη.

Beef on air

Στην ίδια εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας αναμένεται να ζητήσει ένσημα για… βαρέα και ανθυγιεινά, αν συνεχίσει να τον σκουντάει έτσι η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν… σηκώνει και πολλές στιλιστικές συμβουλές και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το μάθημα της σήμερα!

Το J2US πλησιάζει και η Μάρα Μειμαρίδη έδωσε… το σύνθημα.

To Big Brother ίσως θα έπρεπε να αλλάξει όνομα, κατ’ εξαίρεση, για φέτος μόνο. Θα μπορούσε να ονομαστεί Ανχελίτα και Παναγιώτης: Μια αληθινή ιστορία αγάπης. Γιατί μόνο αυτούς βλέπουμε… Να κάνουν διάφορα.. Επί καθημερινής βάσεως..

Χρυσή Τηλεόραση (22/9)

Στιλιστικές συμβουλές και ξύρισμα on air…

Δείτε ακόμα:

Ιωάννα Μαλέσκου – Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός ζωντανά στον αέραΙωάννα Μαλέσκου vs Νίκος Μουτσινάς: Άρχισαν τα όργανα στο ΣΚΑΙ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Χρυσή Τηλεόραση: Στιλιστικά ατοπήματα και love story appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα