Οικογενειακές Ιστορίες 26/11: Ο Δάσκαλος

14:16 26/11/2020 - Πηγή: Youfly

Νέο επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες με τίτλο “Ο Δάσκαλος”, θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 26/11, στον ALPHA.

Καθημερινά στις 16:40 με νέο επεισόδιο.

Οικογενειακές Ιστορίες 26/11: Ο Δάσκαλος

Η 18χρονη Μαρία ζει στην Αθήνα με τη μητέρα της, με την οποία δεν έχει καλή σχέση, και με τον πατριό της, Μπάμπη.

Ο ατίθασος

χαρακτήρας της συνεχώς δημιουργεί προβλήματα στην οικογένεια με τελευταίο συμβάν την απόφασή της να μην σπουδάσει.

Μετά από πολλούς καυγάδες, η Μαρία θα αναγκαστεί να ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα με τον 37χρονο Νάσο, τον αδερφό του πατριού της. Η έλξη που θα υπάρξει ανάμεσα τους, θα βάλει όλες τις οικογενειακές σχέσεις σε μεγάλο κίνδυνο…

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι Οικογενειακές Ιστορίες. Καθημερινά στις 16:40.

Οικογενειακές ιστορίες είναι μία ελληνική κοινωνική τηλεοπτική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 2010-2021, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2010 μέχρι σήμερα. Τα νέα επεισόδια φέρουν τη σφραγίδα της επικαιρότητας. Τα social media και η επίδρασή τους στη νεολαία, το bullying, η συμβίωση στην καραντίνα, οι σχέσεις ταμπού, οι ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις είναι θέματα που αναδύονται μέσα από την καθημερινότητά μας.

Οι Οικογενειακές Ιστορίες εστιάζουν σε κοινωνικά πρόβλημα όπως είναι οι τσακωμοί, οι χωρισμοί και οι έρωτες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και τα μέλη της ξεχωριστά. Σε κάθε νέο επεισόδιο αναλύεται και μια διαφορετική ιστορία μιας οικογένειας, η οποία αναζητά τη λύση.

Με σενάρια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, οι Οικογενειακές Ιστορίες στον ALPHA πραγματεύονται σε κάθε επεισόδιο τους κοινωνικά θέματα. Προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι Οικογενειακές Ιστορίες. Καθημερινά στις 16:40.

Δείτε επίσης: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Με άρωμα Ανατολής το Σάββατο 28/11

The post Οικογενειακές Ιστορίες 26/11: Ο Δάσκαλος appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
οικογενειακες ιστοριες ο δασκαλος, οικογενειακές ιστορίες ο δάσκαλος
Τυχαία Θέματα