Οι καλύτερες εμφανίσεις διάσημων σε ελληνικές σειρές

12:56 1/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και για την ακρίβεια απόψε το βράδυ στις 21.00! Κι αυτό γιατί εκείνη τη στιγμή θα … εισβάλει στη ζωή μας η Νταίζη Ντάκου μέσα από τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Μια ηρωίδα, την οποία θα υποδυθεί η μοναδική Καίτη Γαρμπή, και μια “εισβολή” που ήδη έχει προκαλέσει “σεισμό” στα social media, αφού οι θαυμαστές την περιμένουν πως και πως. Με αφορμή αυτό εντοπίσαμε όλες εκείνες τις φορές που διάσημοι εμφανίστηκαν σε ελληνικές σειρές.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη τραγουδίστρια

θα … “μουρμουρίσει” στη μικρή μας οθόνη, αφού την είχαμε δει και σε ένα από τα εορταστικά επεισόδια της σειράς την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Καίτη Γαρμπή, λοιπόν, θα υποδυθεί τη γειτόνισσα του Άγγελου (Σπύρου Χατζηαγγελάκη) και της Βέλης (Μαρίας Χάνου), η οποία θα εισβάλει στο σπίτι τους και θα το κάνει άνω κάτω! Είναι μια γυναίκα η οποία είχε όνειρο να γίνει τραγουδίστρια αλλά η εντυπωσιακή ομοιότητά της με την Καίτη Γαρμπή της έχει σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της.

Αυτό, όμως, το πολυαναμενόμενο guest μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω και μας έφερε στο μυαλό μερικές μόνο από τις παλαιότερες έκτακτες εμφανίσεις αγαπημένων Ελλήνων σταρ σε επιτυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ, συνεργασίες που … έγραψαν τη δική τους ιστορία στη ελληνική τηλεόραση. Ας δούμε, λοιπόν, τις κυριότερες εμφανίσεις που έκαναν διάσημοι σε ελληνικές σειρές.

Δέσποινα Βανδή – Δυο ξένοι

Ήταν άνοιξη του 1999, όταν η λαμπερή και – τότε σχετικά καινούρια – τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, ντυνόταν … “Χαρούλα” και έμπαινε στη σειρά “Δυο ξένοι” που κυριολεκτικά χτυπούσε “κόκκινα” σε ποσοστά τηλεθέασης.

Ένα … “πάντρεμα” επιτυχίας, που έφερε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα αφού ο έρωτας της “Χαρούλας” με τον “Τόλη” (Αλέξανδρος Ρήγας) έγραψε ιστορία και κανείς από όσους είχαν την ευκαιρία να δουν εκείνα τα επεισόδια δεν μπορεί να ξεχάσει τις … αφιερώσεις όλο νόημα που του έκανε εκείνη, καθώς η Δέσποινα δεν βγήκε και πολύ από τα … “παπούτσια” της αφού υποδύθηκε μια τραγουδίστρια.

Δήμητρα Γαλάνη & Γιώργος Μαζωνάκης – Υπέροχα Πλάσματα

Πιο πρόσφατα, μόλις … 11 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2010, κάποια “Υπέροχα πλάσματα” – με την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά – έκαναν την δική τους επιτυχία στο MEGA. Γιώργος Μαζωνάκης και Δήμητρα Γαλάνη κατέχουν ξεχωριστή θέση στην κατηγορίας διάσημοι σε ελληνικές αγαπημένες σειρές.

Κίνηση “ματ” για την ιστορία της σειράς ήταν η είσοδος – έκπληξη μιας σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας με πολύ χιούμορ, της Δήμητρας Γαλάνη, προσφέροντας μας μερικές από τις πιο ωραίες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια, υποδύθηκε την “Φωτεινή” την καινούρια – τότε – “καφετζού” στη δισκογραφική εταιρεία ΣΟΛΦΕΖ η οποία αφενός ήταν … ολόιδια η Δήμητρα Γαλάνη και αφετέρου είχε “καημό” να γνωρίσει το Γιώργο Μαζωνάκη με τον οποίο ήταν ερωτευμένη. Κάπως έτσι ήρθε και το δεύτερο guest της σειράς με τον ταλαντούχο τραγουδιστή να ξετυλίγει ένα ακόμα ταλέντο του, αυτό της υποκριτικής.

Ελένη Μενεγάκη – Πάτερ Ημών

Εδώ μιλάμε για ένα guest μακράς διαρκείας αφού η Ελένη Μενεγάκη έμεινε σε όλη τη διάρκεια της σειράς “Πάτερ ημών” του Αντ1. Η ηρωίδα που υποδύθηκε, ήταν η σύντροφος του πρωταγωνιστή της σειράς, Κώστα Καρρά, η οποία με την ομορφιά και το ταπεραμέντο της κατάφερε να αναδειχθεί σεέναν από τους πιο χαρακτήρες του σήριαλ.

Λιάνα Κανέλλη – Δυο ξένοι, Παραπέντε & Επτά θανάσιμες πεθερές

Ποιος να το περίμενε η μάχιμηδημοσιογράφος Λιάνα Κανέλη θα έκανε το πέρασμά της από μια τηλεοπτική σειρά; Λίγοι αν όχι κανείς! Κι όμως η δημοσιογράφος και αργότερα πολιτικός δεν δίστασε να το κάνει και μάλιστα όχι μια αλλά … τρεις φορές.

Η πρώτη ήταν το 1999 όταν έκανε ένα πέρασμα από τους “Δύο ξένους”, ενώ η δεύτερη ήρθε το 2007 όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης κατάφερε να την πείσει την “τρυπώσει” στο …. “Παραπέντε” στη σειρά που υπέγραφε εκείνος, όπου υποδύθηκε μια δημοσιογράφο η οποία έδωσε στον … συνάδελφο της “Φώτη” (Αργύρης Αγγέλου) την πρώτη του δουλειά.Τελευταία και πιο … πρόσφατη “επίσκεψή” της σε τηλεοπτική σειρά, ήταν αυτή στις “Επτά θανάσιμες πεθερές” και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο “Η πεθερά της οικονομικής κρίσης”.

Φώτης Σεργολόπουλος & Μαρία Μπακοδήμου – Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή

Το εξαιρετικά επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν άμεση σχέση με την υποκριτική αφού και οι δυο έχουν κάνει αντίστοιχες σπουδές, οποτε έχουν πιο εύκολα μια θέση στην κατηγορία διάσημοι σε ελληνικές σειρές. Αυτό το γεγονός αλλά και η μεγάλη απήχηση που είχαν πάντα στο τηλεοπτικό κοινό τους έκανε τους καταλληλότερους ανθρώπους για την καταλληλότερη … guest θέση σε μια τηλεοπτική σειρά.

Ήταν το 2000, λοιπόν, η εποχή που οι δυο τους παρουσίαζαν με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή “Σαν στο σπίτι σας”, που παράλληλα έκαναν και .. ποδαρικό στην εξίσου επιτυχημένη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”.

Οι δυο τους έπαιξαν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπου υποδύθηκαν τους … μοναδικούς “Μήτσο” και “Αγλαια”.

Δείτε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Η διαδρομή ενός Survivor της ελληνικής τηλεόρασηςΕλένη Φουρέιρα: Ο δρόμος προς την τηλεοπτική δόξα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Οι καλύτερες εμφανίσεις διάσημων σε ελληνικές σειρές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα