Netflix: Ο Εξολοθρευτής γίνεται anime σειρά!

11:31 1/3/2021 - Πηγή: Youfly

O Εξολοθρευτής (Terminator) επιστρέφει ξανά στην οθόνη αλλά αυτή τη φορά στην anime εκδοχή του, δηλαδή ως σειρά κινουμένων σχεδίων και ασφαλώς για χάρη του Netflix!

Για την υλοποίηση του πρότζεκτ, το Netflix θα συνεργαστεί με τη Skydance, δηλαδή την εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα του θρυλικού κινηματογραφικού sci-fi franchise

που δημιούργησε ο James Cameron.

Στην παραγωγή για την anime σειρά με τίτλο Εξολοθρευτής θα συμμετέχει επιπλέον και το πασίγνωστο ιαπωνικό στούντιο, Production I.G με το οποίο μάλιστα το Netflix έχει στενή συνεργασία ήδη από το 2018.

Ο Mattson Tomlin ως showrunner της σειράς

Χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού θα αναλάβει ο Mattson Tomlin, συν-σεναριογράφος του The Batman το οποίο πρόκειται να δούμε σύντομα στη μεγάλη οθόνη, όπως και της ταινίας Project Power του Netflix.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά. Όμως ο Tomlin είναι γνωστός για τα ιδιαιτέρως σκοτεινά έργα του. Ωστόσο όπως μαθαίνουμε δεν θα αποτελεί reboot του κινηματογραφικού franchise, αλλά θα επεκτείνει το σύμπαν του Terminator.

«Είναι τιμή για εμένα που το Netflix και η Skydance μου δίνουν την ευκαιρία να μπω στον κόσμο του Terminator με τρόπο που σπάει τις συμβάσεις, ανατρέπει τις προσδοκίες και έχει πραγματικά κότσια», ανέφερε σε δήλωσή του ο Mattson Tomlin.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων θα εξερευnνήσει το σύμπαν με έναν μοναδικό τρόπο

«Ο Εξολοθρευτής είναι μια από τις πιο εμβληματικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε ποτέ. Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων θα εξερευνήσει αυτό το σύμπαν με τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ πριν. Ανυπομονούμε ώστε οι θαυμαστές να βιώσουν αυτό το εκπληκτικό νέο κεφάλαιο στην επική μάχη μεταξύ μηχανών και ανθρώπων», ανέφερε σε δήλωσή του ο John Derderian, αντιπρόεδρος των παραγωγών anime για το Netflix.

«Ρώτησα τον παλιό μου φίλο και συνάδελφο Mamoru Oshii πώς του φαίνεται η ιδέα να μετατραπεί ο Terminator σε μια anime σειρά. Η απάντησή του ήταν “Ishikawa, έχεις αποτρελαθεί;” Εκείνη τη στιγμή, ήμουν πεπεισμένος ότι πρέπει να το κάνουμε. Ως τεράστιοι θαυμαστές, στην ομάδα μας στο Production I.G., βάζουμε την καρδιά και την ψυχή τους στη δημιουργία αυτής της σειράς. Ελπίζουμε ότι οι θαυμαστές θα το απολαύσουν!», δήλωσε με τη σειρά του ο Mitsuhisa Ishikawa, επικεφαλής του Production I.G.

Terminator: Όλες οι ταινίες

Η πρώτη ταινία Terminator κυκλοφόρησε το 1984. Πρωταγωνιστής ήταν ο Arnold Schwarzenegger, σε έναν ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του και τον καθιέρωσε τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στις καρδιές του κοινού παγκοσμίως. Στην ταινία συμμετείχε και η Linda Hamilton στον ρόλο της Sarah Connor.

Το 1991 ακολούθησε το Terminator: Judgment Day η πιο επιτυχημένη ταινία του franchise που έσπασε ταμεία στο παγκόσμιο box office αφήνοντας εποχή.

Ακολούθησαν τα φιλμ του 2003, του 2009 και του 2015. Η πιο πρόσφατη ταινία Terminator κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο Terminator: Dark Fate. Με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, Arnold Schwarzenegger και Linda Hamilton να επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Στο σύμπαν του Εξολοθρευτή έχει υπάρξει και μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Εξολοθρευτής θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων.

Δείτε τρέιλερ:

Δείτε επίσης:

Netflix: Κωμωδίες τρόμου για να γελάς & να ουρλιάζεις ταυτόχροναNetflix: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς Shadow and Bone

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Netflix: Ο Εξολοθρευτής γίνεται anime σειρά! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα