Οδηγός καλής ζωής: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

19:59 27/10/2020 - Πηγή: Youfly

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει την κριτική του για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη κα την εκπομπή του «Οδηγός καλής ζωής» στον ALPHA.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είναι εδώ και χρόνια ο πιο έγκυρος ιατρικός συντάκτης στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο – ποιος δεν το ξέρει;

Οδηγός καλής ζωής – Κριτική

Οι πιο σοβαροί επιστήμονες έχουν περάσει άφοβα από την εκπομπή του και όταν λέω άφοβα εννοώ να μη φοβούνται ότι θα γελοιοποιηθούν όπως σε άλλες εκπομπές. Καταφέρνει δε να ισορροπεί με θαυμαστά ακριβή τρόπο ανάμεσα στα πιο σοβαρά ιατρικά

προβλήματα, αλλά και στα πιο ανάλαφρα θέματα που προάγουν την υγεία και την ευεξία…

Φυσικά ξέρω ότι για να το καταφέρει αυτό όλο το χρόνο τρέχει από το ένα ιατρικό συνέδριο στο άλλο σε όλο τον πλανήτη για να είναι ενημερωμένος.

Δεν κάνει τον έξυπνο, φροντίζει οι εκπομπές του να είναι κατανοητές από όλες τις ηλικίες και από όλα τα μορφωτικά επίπεδα, ξέρει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους που μπορεί να μην έχουνε βγάλει το γυμνάσιο. Αλλά δεν οδηγεί και τους καλεσμένους του, που μπορεί να είναι πολύ υψηλού μορφωτικού επιπέδου, σε λαϊκίστικες συζητήσεις.

Αυτό τον καιρό κάνει μια εκπομπή, παρουσιάζει στον ALPHA κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9:00 το πρωί μια εκπομπή με τίτλο «Οδηγός καλής ζωής». Τον περασμένο Απρίλη ο ALPHA πολύ σωστά, σοφά θα έλεγα, του είχε δώσει μια καθημερινή απογευματινή εκπομπή με θέματα σχετικά με τον κορονοϊό.

Μια και ο ALPHA έχει την τύχει να τον έχει στο δυναμικό του και τα πράγματα έχουν αρχίσει να αγριεύουν, μήπως θα έπρεπε αν όχι καθημερινά, μια ή δύο φορές τη βδομάδα το απόγευμα να επανέλθει αυτή η εκπομπή; Νομίζω ότι είναι η ώρα και είναι ο μόνος που μπορεί να την κάνει.

Γιατί τώρα δε χρειάζεται οδηγός καλής ζωής αλλά απλώς οδηγός ζωής…

Δείτε επίσης την κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το Καλύτερα δε γίνεται.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Οδηγός καλής ζωής: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα