Ο Ταραντίνο επιλέγει τα αγαπημένα τραγούδια του για εσάς

13:01 24/11/2020 - Πηγή: Youfly

Όπως γνωρίζουμε η μουσική παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στις κινηματογραφικές παραγωγές, πόσο μάλλον στις ταινίες του Ταραντίνο. Μετά από 9 ταινίες, ο Ταραντίνο έχει αποδείξει ότι επιλέγει πολύ αριστοτεχνικά τα τραγούδια και τη μουσική προκειμένου να δημιουργήσει τα κατάλληλα συναισθήματα.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης επιλέγει, λοιπόν, για εσάς τα αγαπημένα του τραγούδια από τις ταινίες του κι εμείς σας τα παρουσιάζουμε.

Από τα Kill Bill και Pulp Fiction
τα αγαπημένα τραγούδια του Ταραντίνο

Ανάμεσα στα αγαπημένα του είναι κάποιες αναμενόμενες επιλογές όπως το Bang Bang της Nancy Sinatra από τους αρχικούς τίτλους του Kill Bill: Vol. 1, το Jungle Boogie από τους Kool & The Gang και το You Never Can Tell του Chuck Berry από το Pulp Fiction.

Κάποια άλλα iconic τραγούδια που λατρεύει ο Ταραντίνο είναι το Apple Blossom των The White Stripes από το The Hateful Eight και το Cat People (Putting Out the Fire) του David Bowie από το Άδωξη Μπάσταρδοι.

Ο Ταραντίνο προσθέτει για τη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια: “Καθίστε, χαλαρώστε και ταξιδέψτε στο ηχητικό τοπίο μίας Κουέντιν Ταραντίνο ταινίας. Μπορεί να μη θελήσετε ποτέ να φύγετε”.

Δείτε επίσης:

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αλλάζει καριέρα και γίνεται συγγραφέαςΤα καλύτερα μουσικά κομμάτια από σειρές του NetflixΤραγούδια που αγαπήσαμε σε σειρές του Netflix

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ο Ταραντίνο επιλέγει τα αγαπημένα τραγούδια του για εσάς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα