Ελένη Μενεγάκη: Τα σενάρια επιστροφής και γιατί δεν πάει στον ANT1

12:07 24/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η Ελένη Μενεγάκη παρά τις φήμες και τα σενάρια επιστροφής των τελευταίων ημερών δεν φαίνεται να οδεύει προς τον ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, τα σενάρια επιστροφής για Ελένη Μενεγάκη και ANT1

δεν φαίνεται προς το παρόν να έχουν καμία βάση. Οι δύο πλευρές όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν τα σχετικά δημοσιεύματα αλλά διαμηνύουν μάλιστα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα που να προμηνύει μια τέτοιου είδους συνεργασία.

ANT1 – Μενεγάκη: Καμία κίνηση προσέγγισης προς την ωραία Ελένη

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη Μενεγάκη. Οι σχέσεις και των δύο πλευρών είναι άριστες. Ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο τη συνεργασία. Ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα πράγματα στον ΑΝΤ1 οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός τέτοιου προσώπου όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη δεν ταιριάζει καθόλου στη λογική που ακολουθεί το κανάλι του Αμαρουσίου. Κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά στο youfly.com ότι «ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε ψυχαγωγία και μυθοπλασία υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας να επενδύει σε πολλές παραγωγές και πολλούς συνεργάτες και όχι σε ένα μόνο πρόσωπο».

Δείτε επίσης:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Σε ποιο κανάλι υπέγραψε – Η νέα εκπομπήΟ τίτλος και οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της Στεφανίδου

The post Ελένη Μενεγάκη: Τα σενάρια επιστροφής και γιατί δεν πάει στον ANT1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα