Colin Firth: Σε ρόλο δολοφόνου στη νέα σειρά μυστηρίου του HBO Max

19:02 1/4/2021 - Πηγή: Youfly

O Colin Firth θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά, με τίτλο The Staircase, που θα κυκλοφορήσει στο HBO Max. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Αμερικανό

συγγραφέα Michael Peterson, ο οποίος το 2001 κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του, Kathleen.

Η συγκεκριμένη μυστηριώδες και γεμάτη ανατροπές ιστορία έχει γίνει και σειρά ντοκιμαντέρ υπό τον ίδιο τίτλο, την οποία μπορείτε να αναζητήσετε στο Netflix. Ήταν ένα βράδυ του Δεκεμβρίου του 2001, όταν ο συγγραφέας κάλεσε την άμεση δράση αναφέροντας ότι βρήκε τη σύζυγό του πεσμένη στο τέλος της εσωτερικής σκάλας του σπιτιού τους.

Μία ιστορία μυστηρίου βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Ο Peterson ανέφερε ότι η σύζυγός του είχε χτυπήσει στο κεφάλι πέφτοντας και ήταν αναίσθητη, όμως όπως αποδείχτηκε η άτυχη γυναίκα ήταν τελικά νεκρή. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, ο ίδιος βρισκόταν στον κήπο τους και την περίμενε. Όταν είδε ότι εκείνη αργούσε να βγει έξω, μπήκε στο σπίτι να την αναζητήσει.

Η εκδοχή του Peterson δεν φάνηκε να πείθει τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση και σε αυτό βοήθησε και μια σειρά στοιχείων κατά την έρευνά τους. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο Αμερικανός είχε χτυπήσει την Kathleen με ένα ρόπαλο στο κεφάλι και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα αίτια του θανάτου της για το υποτιθέμενο ατύχημα.

Έτσι, λοιπόν, ο συγγραφέας θεωρήθηκε ένοχος και πέρασε από δίκη όπου και καταδικάστηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του. Η υπόθεση για αρκετό καιρό ήταν κυρίαρχο θέμα στα αμερικανικά ταμπλόιντς και δελτία ειδήσεων.

Ο ίδιος προχώρησε σε αρκετές εφέσεις για να ανατρέψει την απόφαση. Μάλιστα το 2019, ο Peterson έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Behind The Staircase.

Τα επεισόδια  και οι συντελεστές της σειράς The Staircase

Σε αυτό αφηγείται τα γεγονότα από τη δική του πλευρά όπως και τις δικαστικές περιπέτειες του. Η επερχόμενη νέα μίνι σειρά του HBO Max με πρωταγωνιστή τον Colin Firth θα βασιστεί στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ του Jean-Xavier de Lestrade και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Έξι επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Antonio Campos (Afterschool, Simon Killer, The Devil All the Time) οποίος θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος με την Maggie Cohn. O Campos σε δηλώσεις τους σχετικά, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την εμπλοκή του στο πρότζεκτ και φυσικά για τη συνεργασία του με τον βραβευμένο ηθοποιό.

Όπως αποκαλύπτει, ο ίδιος δουλεύει το συγκεκριμένο πρότζεκτ πάνω από μια δεκαετία και συγκεκριμένα από το 2008! Η δραματοποίηση μιας αληθινής ιστορίας γεμάτης μυστήριο, αποκαλύψεις και ανατροπές, όπως είναι αυτή του The Staircase, αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μέχρι τότε, αναμένουμε να απολαύσουμε τον Colin Firth στο Supernova με τον Stanley Tucci.

Δείτε επίσης: 

Justice League: Η γκάφα του HBO Max με την πρόωρη πρεμιέραConstantine: Ο J.J. Abrams φέρνει τον ήρωα ως σειρά στο HBO Max

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Colin Firth: Σε ρόλο δολοφόνου στη νέα σειρά μυστηρίου του HBO Max appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα