Ο Γιατρός Spoiler: Ο Αντίλ πέφτει νεκρός για να σώσει τον Αλί

15:15 28/7/2021 - Πηγή: Youfly

Μία εξέλιξη που θα φέρει δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών. Ο γιατρός Αλί θα ζήσει μία πολύ έντονη στιγμή, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο του “πατέρα”, τον Αντίλ. Το νοσοκομείο θα βαφτεί ξανά με αίμα ασθενών, αλλά και γιατρών. Μία βεντέτα θα ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο οικογένειες, βάζοντας τον Αλί σε τεράστιο κίνδυνο.

Ένας πατέρας πυροβολεί τον αγαπημένο της κόρης του, αποτρέποντας το ζευγάρι να είναι μαζί! Ο νεαρός μεταφέρεται στην εντατική, με την κόρη του άντρα που τον πυροβόλησε να ρωτάει διαρκώς τον Αλί για την υγεία

του. Τότε είναι που όλα έρχονται στο φως. Το ζευγάρι αυτό είναι τρελά ερωτευμένο, με τις οικογένειές τους να διαφωνούν για αυτόν τον γάμο.

Μέσα από ένα αυθόρμητο λάθος του, ο Αλί θα πυροδοτήσει την οργή των δύο οικογενειών. Τότε είναι που μπαίνει στο στόχαστρο, με τα όπλα να στρέφονται εναντίον του. Ο Αλί βλέπει πως το παιδί του σημαδεύεται και τρέχει για να τον σώσει. Δέχεται τις σφαίρες και πέφτει στο έδαφος, αναίσθητος…

Ο πανικός του Αλί

Ο γιατρός Αλί βλέπει τον Αντίλ τραυματισμένο και παθαίνει κρίση πανικού. Ο Τανζού του ζητάει να ηρεμήσει για να μπορέσουν να τον σώσουν. Ο Αντίλ μεταφέρεται στην εντατική, με την κατάσταση του να είναι φοβερά κρίσιμη. Όλοι περιμένουν πως θα σωθεί, με την είδηση του θανάτου του να πέφτει σαν βόμβα μέσα στο νοσοκομείο.

Όλοι είναι συντετριμμένοι. Ο Αλί δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τί έγινε μόλις. Ο Φερμάν τον παρηγορεί, εκείνος, όμως, του ζητάει να μείνει μόνος. Μόνος με τον νεκρό του δάσκαλο και πατέρα. Ο Αλί τον πλησιάζει και ξεσπάει. Η μοναδική του σκέψη είναι να βάλει τέλος στη ζωή του, για να πάει να τον βρει. Άλλωστε, δε μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνον.

Κλειδώνεται στην εντατική με τους πάντες να φωνάζουν απέξω τσιρίζοντας…

Δείτε επίσης:

Ρεχά Οζκάν: Aυτός είναι ο Γιατρός Αντίλ στη σειράΟ Γιατρός: Η Έζο εισβάλλει στο σπίτι του Αλί (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Γιατρός Spoiler: Ο Αντίλ πέφτει νεκρός για να σώσει τον Αλί appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα