Άγριες Μέλισσες: Με άλλο αέρα η Βιολέτα – Εντυπωσιακή αλλαγή

14:54 28/7/2021 - Πηγή: Youfly

Η Θεοφανία Παπαθωμά ποζάρει στο καφενείο του Διαφανίου, με τη νέα της φωτογραφία στο Instagram να κόβει την ανάσα. Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή. Με δική της πρωτοβουλία, η ηθοποιός πρότεινε στους συντελεστές και σεναριογράφους να αλλάξει για τα μαλλιά της, για να δείξει πόσο διαφορετική θα είναι η ηρωίδα εξωτερικά και εσωτερικά.

Η Βιολέτα επιστρέφει πιο δυνατή, έτοιμη να “θερίσει” τα ζιζάνια που έσπειρε. Στόχος της είναι να προστατεύσει τους αγαπημένους

της, αλλά και να εκδικηθεί όσους την πλήγωσαν, παίρνοντας μακριά της ανθρώπους που αγαπούσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της. Η διαμονή της στην Κόρινθο, συντροφιά με τον αγαπημένο της Ευτύχη, της έκανε πολύ καλό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)


Η Θεοφανία Παπαθωμά επιστρέφει δυναμικά, γράφοντας στο Instagram:

“Η Βιολετα επεστρεψε στο καφενειο!
Πρωτο γυρισμα Γ’ κυκλος.
Κι εις αλλα με υγεια!”

Αναλαμβάνει τα ηνία του καφενείου, με τον Παναγιώτη να είναι στο πλευρό της. Οι δυο τους αποχωρίζονται τον Προκόπη και τον Λάμπρο, με τον πόνο να γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Η Βιολέτα μας πενθεί ακόμη για τον αγαπημένο της Μιλτιάδη, χωρίς να βγάζει τα μαύρα.

Η φωτογραφία αυτή είναι εντυπωσιακή. Αποδεικνύει πως θα δούμε τεράστιες αλλαγές, από όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Σοφούλα μένει έγκυοςΆγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος στο Παρίσι για να σωθεί

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Με άλλο αέρα η Βιολέτα – Εντυπωσιακή αλλαγή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα