Ο Ένοχος – Netflix: Ο Jake Gyllenhaal σε νέα καταιγιστική ταινία

15:15 29/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η ταινία “Ο Ένοχος”, ένα remake του ομότιτλου δανέζικου θρίλερ του 2018, σε σκηνοθεσία Antoine Fuqua έρχεται στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal.

Ο Ένοχος – ένα φορτισμένο θρίλερ στο Netflix

Ένα αστυνομικός που υποβιβάζεται σε θέση χειριστή του κέντρου έκτακτης ανάγκης 911 παλεύει να σώσει μια γυναίκα θύμα απαγωγής που καλεί εκεί προσποιούμενη ότι μιλάει στην μικρή της κόρη, σε μια μέρα με τρομακτικές

αποκαλύψεις.

Ο Joey Baylor, τον οποίο υποδύεται ο άγριος Jake Gyllenhaal, είναι ένας αξιωματικός της αστυνομίας με αποτυχημένο γάμο και κλονισμένη υγεία. Καθώς έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα για κάποιο περιστατικό στη δουλειά του – ο Τύπος συνεχίζει να ασχολείται μαζί του. Και ενώ η υπόθεσή του διερευνάται, ο Τζο εργάζεται πλέον σε αυτό που θεωρεί ταπεινωτικά επίπεδο, του χειριστή στο κέντρο έκτακτης ανάγκης 911 παίρνοντας κλήσεις από το κοινό των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία καλεί για σοβαρά προβλήματα.

Προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του σώζοντας άλλους

Κάποια στιγμή ο Joey δέχεται μια κλήση από μια τρομαγμένη γυναίκα, και μαντεύει έξυπνα ποια είναι η κατάσταση της και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει από λίγες ενδείξεις, καθώς η γυναίκα δεν μπορεί να πει πολλά και μιλά με κώδικες, ενώ κλείνει η γραμμή. Οι παραλληλισμοί με τη δική του άθλια οικογενειακή κατάσταση δείχνουν στον Joey ότι είναι δυνατή κάποια προσωπική λύτρωση και ότι πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να ελέγξει και να λύσει ολόκληρη την κατάσταση από το τηλέφωνο.

Έτσι φέρεται αρκετά αντιεπαγγελματικά και τρελαμένος παραμένει στη δουλειά μετά τη λήξη της βάρδιας του και αγνοεί όλες τις άλλες κλήσεις του κέντρου. Η αγωνία του είναι μεγάλη καθώς προσπαθεί να βοηθήσει τη γυναικεία φωνή που ακούγεται από το ακουστικό του τηλεφώνου και η κατάσταση φαίνεται να είναι πιο περίπλοκη απ’ ότι νόμιζε. Ενώ ένα μεγάλο ερωτηματικό κυριαρχεί που μας μεταφέρει στον τίτλο της ταινίας.

Η ταινία “Ο Ένοχος” κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι are Ethan Hawke (First Reformed), Peter Sarsgaard (Shattered Glass), Riley Keough (Zola), Da’Vine Joy Randolph (Dolemite Is My Name), Paul Dano (Escape at Dannemora) και Bill Burr (The King of Staten Island).

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης:

Οικιακή βοηθός – Netflix: Η συγκινητική ιστορία για τη βιοπάλη μιας νεαρής μητέραςΙαγουάρος: Μια συναρπαστική ιστορία εκδίκησης στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Ένοχος – Netflix: Ο Jake Gyllenhaal σε νέα καταιγιστική ταινία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα