The Sandman: Το πρώτο τρέιλερ της σειράς που κόβει την ανάσα

12:09 29/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το The Sandman είναι μία από τις πιο δυνατές επερχόμενες σειρές του Netflix, που ευελπιστεί να γίνει το επόμενο χιτ της πλατφόρμας. Ο κολλοσός των streaming έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς ανεβάζοντας τον πήχη πολύ υψηλά κόβοντάς μας την ανάσα.

Η σειρά του Netflix βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Neil Gaiman, ο οποίος θα έχει και τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στο πρώτο

τρέιλερ της σειράς The Sandman παίρνουμε μία πρώτη γεύση από μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με εκπληκτικές ερμηνείες και εντυπωσιακά εφέ. Σκοτεινή ατμόσφαιρα κυριαρχεί, ενώ ο μοναδικός Charles Dance – που υποδύθηκε άριστα τον Tywin Lannister στο Game of Thrones – κλέβει τις εντυπώσεις!

Η επίσημη περιγραφή της σειράς γράφει το εξής: Ένας πλούσιος συνδυασμός του μοντέρνου μύθου και της σκοτεινής φαντασίας, που η σύγχρονη μυθοπλασία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι είναι άψογα συνυφασμένα, το The Sandman ακολουθεί πώς επηρεάζονται οι άνθρωποι και τα μέρη από τον Μορφέα, τον Βασιλιά των Ονείρων, καθώς διορθώνει τα κοσμικά – και ανθρώπινα – λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της απέραντης ύπαρξής του!

Άλλοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη σειρά είναι οι: Tom Sturridge (Μορφέα), Gwendoline Christie (που θα υποδυθεί τον Lucifer), Joely Richardson (Ethel Cripps), David Thewlis (John Dee), Patton Oswalt (voice of Matthew the Raven) και ο Stephen Fry (Gilbert).

Το The Sandman αναμένεται να έρθει στο Netflix σύντομα, όπως προμηνύει το τρέιλερ της σειράς. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Ο Ένοχος – Netflix: Ο Jake Gyllenhaal σε νέα καταιγιστική ταινίαThe Sandman: Από το Game of Thrones στη νέα σειρά του NetflixNetflix: Νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 27/9 – Οι επιλογές μας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post The Sandman: Το πρώτο τρέιλερ της σειράς που κόβει την ανάσα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα