Ο Δάσκαλος: Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου διασκεδάζουν στις πρόβες

11:32 30/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Δάσκαλος είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA με το κοινό να περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη επιστροφή του ηθοποιού – σκηνοθέτη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξεκίνησε τις πρόβες με την Κλέλια Ανδριολάτου και οι δυο τους περνούν καλά και βγαίνει προς τα έξω!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι πολύ ενεργός τελευταία στα social media ενημερώνοντάς μας συνεχώς για τα γυρίσματα της σειράς «Ο Δάσκαλος»,

αυτή τη φορά βρίσκεται μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μόλις κατέφθασε στους Παξούς. Η εντυπωσιακή ανερχόμενη ηθοποιός κλέβει την παράσταση με τα καταπράσινα μάτια της, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει στο φακό με “τρελές” γκριμάτσες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Ο Παπακαλιάτης κι η Ανδριολάτου στον Δάσκαλο

Με τέσσερις φωτογραφίες ο Παπακαλιάτης γράφει στο Instagram ότι η Ανδριολάτου μόλις έφτασε στο νησί να τους τρελάνει. «Ήρθε στο νησί να μας τρελάνει.. Αρχίσαμε πρόβες..», γράφει συγκεκριμένα ρίχνοντας το Instagram. Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 23 χιλιάδες likes, ενώ πολλοί Έλληνες celebrities έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη φωτογραφία.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά ο Δάσκαλος έρχεται από το δεύτερο μισό της σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA και θα αποτελείται μόλις από 13 επεισόδια. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αναλάβει τον ρόλο του περιβόητου Δάσκαλου, ο οποίος φτάνει στους Παξούς προκειμένου να αναλάβει την οργάνωση ενός μουσικού Φεστιβάλ. Εκεί θα γνωρίσει νέους ανθρώπους και τη νοοτροπία μιας πολύ μικρής κοινωνίας. Την ίδια στιγμή ο έρωτας δε θα αργήσει να του χτυπήσει την πόρτα κι ένα πάθος θα ξυπνήσει μέσα του για μία νεαρή κοπέλα, την οποία θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη «τρελαθεί» από την Κλέλια Ανδριολάτου και μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σειρά «Ο Δάσκαλος».

Δείτε επίσης: 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτσι έπεισα τη Χαρούλα ΑλεξίουΟ Δάσκαλος: Παπακαλιάτης και Καβογιάννη στα γυρίσματα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Δάσκαλος: Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου διασκεδάζουν στις πρόβες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα