Elif Spoiler: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Κερέμ και Ταρίκ

10:28 30/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Κερέμ δε θα αργήσει να πιαστεί στα χέρια με τους άντρες του Ταρίκ, στη σειρά Elif. Ο νεαρός πρωταγωνιστής είναι εξοργισμένος, μετά από όλα όσα έτυχαν στην αδελφή του. Ο Ταρίκ μπορεί να οδηγήθηκε θεωρητικά στο κελί, δεν επαναπαύτηκε, όμως, ποτέ. Στην πέμπτη σεζόν δε θα εμφανιστεί ο ίδιος, αλλά τα τσιράκια που τον ακολουθούν, ακόμη και τώρα.

Πρώτα θα πλησιάσουν την Ρανά και ύστερα την Χουμεϊρά. Ο ίδιος θα ζητήσει έμμεσα συγγνώμη για τα λάθη του και από τις δύο. Μόνο που στην δεύτερη περίπτωση δεν έχει προβλέψει πόσο ισχυρή είναι

η οικογένεια της Χουμεϊρά.

Ο Κερέμ εκτός εαυτού

Ο Ταρίκ στέλνει γράμμα στη Χουμεϊρά, ζητώντας της συγγνώμη. Παρόλο που εκείνη προσπαθεί να το κρύψει, το γράμμα αυτό φτάνει στα χέρια της Ματσιντέ. Η ίδια ενημερώνει αμέσως τον Κερέμ, ο οποίος αναλαμβάνει δράση για να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η Χουμεϊρά πάει να βρει τους άντρες του Ταρίκ για να ξεκαθαρίσει τη θέση της, χωρίς να γνωρίζει πως ο Κερέμ την ακολουθεί, στη σειρά Elif. Τότε η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με τον Κερέμ να επεμβαίνει. Οι άντρες πιάνονται στα χέρια, με την Χουμεϊρά να βρίσκεται σε τεράστιο σοκ. Ο Ταρίκ κατάφερε από μακριά να τους προκαλέσει ξανά σύγχυση.

Στο μεταξύ…

Η στιγμή που η Χουμεϊρά μαθαίνει πως ο Ταρίκ σκότωσε τον Μουσταφά είναι συγκλονιστική. Η Ματσιντέ δεν αντέχει άλλο και τις αποκαλύπτει πως ο Ταρίκ τον σκότωσε, για να καλύψει τις βρωμιές του. Η Χουμεϊρά σοκάρεται στο άκουσμα αυτής της είδησης και ξεσπάει.

Ο Κερέμ παρακολουθεί τη στιγμή της αποκάλυψης, συντετριμμένος. Η Χουμεϊρά φωνάζει πως δεν είναι δυνατόν να είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο. Λυγίζει, με τα δάκρυά της να είναι ασυγκράτητα. Δίπλα της βρίσκεται η Ματσιντέ για να την παρηγορήσει. Η ίδια, όμως, είναι απαρηγόρητη.

Δείτε επίσης:

Elif Spoiler: Ο Κερέμ πολύ κοντά σε τροχαίο ατύχημαElif Spoiler: Ο νέος κακός μετά τον Ταρίκ είναι γυναίκα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Elif Spoiler: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Κερέμ και Ταρίκ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα