Νίκος Μουτσινάς: «Φλερτάρει» με Κοκλώνη και Barking Well;

22:02 23/6/2021 - Πηγή: Youfly

Αστείο ή ανοιχτή πρόσκληση; Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην Barking Well και τον Νικο Κοκλώνη, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες για μελλοντική συνεργασία.

Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Just the 2 of us. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της εκπομπής, Καλο Μεσημεράκι, είπε πως θα ήθελε να συμμετάσχει μελλοντικά στο show. Τότε ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε την ευκαιρία…

Μουτσινάς – Κοκλώνης: Ανοιχτές πόρτες συνεργασίας

Ο

παρουσιαστής αναφέρθηκε στο συνωστισμό που γίνεται τώρα τελευταία στην Barking Well και πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί: «Να μην την πει Barking Well να την πει Νώε! Έχει μαζέψει όλον τον κόσμο. Εγώ πιστεύω ότι τελειώνει ο κόσμος. Μήπως να πάμε κι εμείς εκεί να σωθούμε; Ρωτάω! Μα πάνε όλοι;».

O Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια τόσο στην εταιρεία όσο κυρίως στον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη που βρίσκεται πίσω από αυτήν. Ο τελευταίος μάλιστα δεν έχασε ευκαιρία. Με αφορμή το σχόλιο του παρουσιαστή ανέβασε story και έγραψε: ‘Όλοι οι καλοί χωράνε εδώ, Νίκο Μουτσινά’.

Μπορεί να ήταν ένα τυχαίο περιστατικό αλλά πολλές φορές έχουμε δει αντίστοιχα να είναι προάγγελοι πραγματικών συνεργασιών.

Δείτε ακόμα:

Τηλεοπτικός καύσωνας: Οι μεταγραφές που βάζουν φωτιά στα κανάλιαOPEN: Τα εξώδικα σε Καινούργιου και τα «κρυφά» ραντεβού για την πρωινή ζώνη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Νίκος Μουτσινάς: «Φλερτάρει» με Κοκλώνη και Barking Well; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα