Sky Rojo τρέιλερ: Στη σεζόν 2 «οι κυνηγοί γίνονται οι κυνηγημένοι»

18:13 23/6/2021 - Πηγή: Youfly

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για τη σεζόν 2 του Sky Rojo και είναι ακόμη πιο εκρηκτικό. Η σειρά που έκανε θραύση στην πλατφόρμα τον Μάρτιο, όταν κυκλοφόρησε, αναμένεται να κατακτήσει και πάλι το Top 10.

Οι εκρηκτικές Gina, Wendy και Coral μπαίνουν στην αντεπίθεση και διχούν για εκδίκηση. Το Netflix δεν είχε χάσει ευκαιρία και αμέσως

μετά την πρώτη σεζόν, μάθαμε ότι η Ισπανική σειρά από τους δημιουργούς του La Casa de Papel, θα έχει και μία δεύτερη. Η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου και όπως βλέπουμε από το νέο τρέιλερ θα έχει περισσότερη δράση, πολλή ένταση και πολύ αίμα.

Η σειρά μένει στο Ταραντίνικο στυλ με τη δράση και τα όπλα και υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές. Το μότο της νέας σεζόν είναι «οι κυνηγοί γίνονται οι κυνηγημένοι», που σημαίνει ότι οι τρεις ιερόδουλες σταματούν να αμύνονται και αρχίζουν να επιτίθενται!

Το τρέιλερ για τη σεζόν 2 του Sky Rojo

Υπενθυμίζουμε ότι το Sky Rojo επικεντρώνεται σε τρεις ιερόδουλες, οι οποίες μετά από μία δολοφονική επίθεση προς τον νταβατζή του το σκάνε και προσπαθούν αν ξεφύγουν. Προκειμένου, όμως, να επιβιώσουν πρέπει να μείνουν ενωμένες. Οι τρεις γυναίκες περνούν από 40 κύματα για να μπορέσουν να γίνουν εξ’ολοκλήρου ανεξάρτητες και ελεύθερες. Η βία, το σεξ και τα ναρκωτικά αποτελούν μεγάλο μέρος της πρώτης σεζόν, κάτι, όμως που θα δούμε και στη δεύτερη – ίσως και σε μεγαλύτερη ένταση.

Στο τρέιλερ για τη σεζόν 2 του Sky Rojo βλέπουμε αμάξια, νέες εμφανίσεις και τρεις δυναμικές, αποφασισμένες γυναίκες που ξέρουν τί θέλουν και θα κάνουν τα πάντα για να το πάρουν. «Αυτό που νόμιζα ότι ήταν το τέλος, ήταν η αρχή», λέει η Coral και δίνει την πάσα για να ξεκινήσει το πανηγύρι στη συνέχεια της ιστορίας.

Στη δεύτερη σεζόν, οι Gina, Wendy και Coral παραμένουν ενωμένες κι είναι έτοιμες να μην αφήσουν κανέναν να γλιτώσει. Οι τρεις άντρες, όμως, δε θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Δείτε επίσης: 

Sky Rojo: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η σεζόν 2 στο NetflixThe Witcher: Τα πρώτα teaser μας προετοιμάζουν για τη σεζόν 2

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Sky Rojo τρέιλερ: Στη σεζόν 2 «οι κυνηγοί γίνονται οι κυνηγημένοι» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα