Νίκος Αλιάγας: Γυρίζει στην ΕΡΤ – Συνέντευξη με Εμμανουέλ Μακρόν

15:04 23/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Γαλλικής Τηλεόρασης Νίκος Αλιάγας, όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ πριν λίγη ώρα έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Ο δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας – όπως έγινε γνωστό – θα αναλάβει ειδικά τηλεοπτικά πρότζεκτ, ενώ παράλληλα θα καλύπτει για λογαριασμό της ΕΡΤ δημοσιογραφικά μείζονος σημασίας διεθνή γεγονότα.

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επαναστάση

ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Αλιάγας, εξασφάλισε για την ΕΡΤ μια συνέντευξη από τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν. Η συνέντευξη θα προβληθεί αύριο βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21.00.

Ο Νίκος Αλιάγας θα παρουσιάσει τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Σημειωτέον ότι ο Νίκος Αλιάγας θα είναι ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης για την 25η Μαρτίου. Στο πλευρό του θα έχει ως συμπαρουσιάστρια την αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας Σοφία Κορμά. Με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕ.  Η Σοφία Κορμά παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην ΕΡΤ2.

Στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα μεταδοθεί ζωντανά το πρωί της Πέμπτης από την ΕΡΤ1 θα παρευρεθούν ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία καθώς επίσης και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

Δείτε επίσης:

Νίκος Αλιάγας: Η επιστροφή στην ΕΡΤ και η οικογένειά τουΣε ρόλο έκπληξη ο Νίκος Αλιάγας την 25η Μαρτίου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Νίκος Αλιάγας: Γυρίζει στην ΕΡΤ – Συνέντευξη με Εμμανουέλ Μακρόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα