Netflix: Η νέα ταινία από τον παραγωγό του Stranger Things

13:02 23/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ψάχνετε τον τέλειο συνδυασμό δράσης, κωμωδίας, ρομαντισμού και δράματος; Το Netflix δίνει τη λύση με το Love and Monsters, τη νέα ταινία από τον παραγωγό του Stranger Things, που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου του 2021.

To Love

and Monsters είναι μία επερχόμενη δραματική κωμωδία σε σενάριο Michael Matthews και παραγωγή από τους Shawn Levy και Dan Cohen. Στην πραγματικότητα η ταινία βρίσκοταν στα σκαριά ήδη από το 2012, ενώ είχε προγραμματιστεί και μία παγκόσμια κυκλοφορία τον Φεβρουάριο του 2021. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας, τα σχέδια άλλαξαν. Αντ’αυτού, η ταινία κυκλοφόρησε σε ορισμένες πλατφόρμες στις ΗΠΑ και είχε μία περιορισμένη κυκλοφορία στα αμερικάνικα σινεμά τον Οκτώβριο του 2020.

Πριν λίγες μέρες, όμως, το Netflix ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα θα διέθετε online την ταινία σε όλο τον κόσμο εκτός από τις ΗΠΑ. Δεδομένου ότι η ταινία Love and Monsters είχε τεράστια επιτυχία όταν πρωτοκυκλοφόρησε – έστω και για λίγο χρονικό διάστημα – αναμένεται να αποτελέσει το νέο hit του Netflix. Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε ότι η ταινία είναι υποψήφια για τα Όσκαρ 2021 στην κατηγορία Καλύτερων Οπτικών Εφέ.

Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά την Monsterpocalypse και επικεντρώνεται στον Joel Dawson, ο οποίος, μαζί με την υπόλοιπη ανθρωπότητα, ζει υπόγεια από τότε που γιγαντιαία πλάσματα πήραν τον έλεγχο. Όταν ο Joel επανασυνδέεται με την κοπέλα του από το λύκειο μέσω του ραδιόφωνου, την Aimee, που είναι 80 μίλια μακριά από την παράκτια αποικία, ο Joel αρχίζει να αναπτύσσει πάλι συναισθήματα για εκεί.

Όταν ο Joel συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει τίποτα γι’ αυτόν εκεί που διαμένει, αποφασίζει να πάει κόντρα στη λογική και να πάει να βρει την Aimee παρά τα επικίνδυνα τέρατα που υπάρχουν εκεί έξω. Τότε, μία μεγάλη περιπέτεια ξεκινά!

Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες τους στην ταινία

Η ταινία Love and Monsters στο Netflix διαθέτει ένα σχετικά μικρό καστ, αλλά γεμάτο ανερχόμενους ηθοποιούς, αλλά και μερικούς που έχει ήδη αγαπήσει το κοινό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Joel Dawson βλέπουμε τον μοναδικό Dylan O’Brien, που αναδείχθηκε μέσα από την εφηβική σειρά φαντασίας Teen Wolf και αργότερα μέσα από την τριλογία Maze Runner.

Το υπόλοιπο καστ είναι το εξής:

Jessica Henwick (Game of Thrones, Star Wars: The Force Awakens) ως AimeeMichael Rooker (The Walking Dead, Guardians of the Galaxy) ως Clyde DuttonDan Ewing (Home & Away, Occupation: Rainfall) ως CapSarayu N.K.M ως StormcasterAriana Greenblatt ως Minnow, μία μάστερ στην επιβίωσηEllen Hollman (άγνωστος ρόλος στο The Matrix 4) ως DanaSenie Priti ως Karen, μέλος της αποικίας του JoelAmali Golden ως Ava, μέλος της αποικίας του JoelMelanie Zanetti ως Mav1s (Mavis), ένα ρομπότBruce Spence ως “Old Pete”Donnie Baxter ως ParkerAndrew Buchanan ως Mr Dawson

Αναμένουμε την κυκλοφορία του Love and Monster που θα γίνει στις 14 Απριλίου του 2021. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Netflix: Το κόμικ του Keanu Reeves γίνεται ταινία και anime σειράThe Witcher: 7 ακόμα ονόματα για τη σεζόν 2 στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Netflix: Η νέα ταινία από τον παραγωγό του Stranger Things appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα