Μαριάννα Τουμασάτου: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή;

19:33 23/2/2021 - Πηγή: Youfly

Οριστικοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας φιλόδοξης παραγωγής του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η φωτογραφία της ζωής μου», που θα παρουσιάσει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

H πρώτη εκπομπή είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου στις 21:00.

«Θα δούμε ανθρώπους με υπέροχες ιστορίες. Είναι ένα τρυφερό ντοκιμαντέρ. Δεν υπάρχουν εξαναγκασμοί συναισθήματος. Έρχονται κάποιοι άνθρωποι με τις φωτογραφίες τους και διαλέγουμε μία» είδαμε πρόσφατα να λέει η γνωστή ηθοποιός στο «Πρωινό»

του ΑΝΤ1. «Με πήραν τα ζουμιά» είπε χαρακτηριστικά όταν της παρουσίασαν το project.

Η  ολοκαίνουρια αυτή παραγωγή φωτίζει μοναδικές ιστορίες μαζί με τους ανθρώπους που τις έζησαν. Οι πρωταγωνιστές ξεφυλλίζουν το άλμπουμ της ζωής τους. Ταξιδεύουν στις αναμνήσεις τους και μια από αυτές ζωντανεύει και πάλι σήμερα μέσα από ένα κλικ.

Ο φωτογράφος της εκπομπής, Αλέξανδρος Μαραγκός, μαζί με την ομάδα παραγωγής, «δημιουργούν» ξανά το παρελθόν. Τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά από τον φακό. Τα ίδια ρούχα, τα ίδια αντικείμενα, τα ίδια συναισθήματα φέρνουν το χθες στο σήμερα.

Δείτε ακόμα:

Ant1: Έτοιμη η εκπομπή της Τουμασάτου – Νέο πρότζεκτ ΑρναούτογλουCelebrity Game Night: Αναβολή για την πρεμιέρα – Οι λόγοι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μαριάννα Τουμασάτου: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα