Πάνω από 70 κρούσματα κορονοϊού σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο

Τουλάχιστον 70 κρούσματα κορονοϊού έχουν εντοπιστεί σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά, σύμφωνα με το OPEN TV. Μάλιστα, 10 ασθενείς που έχουν νοσήσει με κορονοϊό, έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, από το σύνολο των 2.147 κρουσμάτων, 1.047 εντοπίζονται στην Αττική με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά

να «βράζουν». Ειδικότερα στον  Πειραιά μέσα σε ένα 24ωρο εντοπίστηκαν 259 κρούσματα.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Ηδη, τουλάχιστον δέκα ασθενείς κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθούν σε κλίνες covid του ΕΣΥ.  Οι ασθενείς έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία του ΕΣΥ σταδιακά από τις 17 Φεβρουαρίου έως και σήμερα.  Από δεύτερη ιδιωτική κλινική, στην Κυψέλη, σε κλίνες του ΕΣΥ έχουν διακομισθεί άλλοι έξι ασθενείς, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει συναγερμός για συρροή κρουσμάτων σε γηροκομείο στον Γέρακα, όπου έχουν εντοπισθεί 7 κρούσματα.

Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού σημειώνεται και στα δυτικά προάστια, με 140 νέες μολύνσεις, αλλά και στον νότιο τομέα Αθηνών, όπου διαπιστώθηκαν 100 νέα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Πάνω από 70 κρούσματα κορονοϊού σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα