Κρατερός Κατσούλης: Τέλος από την Φωλιά των ΚουΚου – Ο λόγος (Video)

11:59 5/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μία είδηση βόμβα έσκασε σήμερα το πρωί στο STAR. Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε το δικό του τέλος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, με αποτέλεσμα να μη συμμετέχει την επόμενη σεζόν στο πλευρό της αγαπημένης του Κατερίνας Καραβάτου.

Ο λόγος, όπως δήλωσε και ο ίδιος, είναι η έλλειψη χρόνου. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θα συμμετέχει στη νέα ταινία της Μιμής Ντενίση, “Σμύρνη μου Αγαπημένη”, με τα γυρίσματα να είναι

πολύωρα και απαιτητικά. Έτσι, δε θα καταφέρει να είναι ενεργό μέλος της παρέας των ΚουΚου, βάζοντας σε προτεραιότητα την ιδιότητα του ηθοποιού και όχι του παρουσιαστή.

Έτσι, ο Κρατερός Κατσούλης αποχαιρέτησε βαθιά συγκινημένος την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, δίνοντας ένα τέλος στην πολυετή αυτή εμπειρία της πρωινής ζώνης. Δυστυχώς, όπως ανέφερε, δεν κατάφερε να συνδυάσει την εκπομπή με την υποκριτική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργεί εξάντληση και έλλειψη ποιοτικού χρόνου με την οικογένειά του.

Η Κατερίνα Καραβάτου βούρκωσε και όλοι αποχαιρέτησαν τον Κρατερό, μετά από αρκετά χρόνια γλυκιάς συντροφιάς των ΚουΚου.

Δείτε επίσης:

STAR – ALPHA: Μεγάλο τεχνικό πρόβλημα – Εκτός αέρα ΚούΚου & Happy DayΣε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Κοκλώνη & OPEN – Τι γίνεται με J2US

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κρατερός Κατσούλης: Τέλος από την Φωλιά των ΚουΚου – Ο λόγος (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα