Netflix: Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ δεν θα επιστρέψουν για δεύτερη σεζόν

11:37 5/5/2021 - Πηγή: Youfly

Οι «Άτακτοι της Οδού Μπέικερ» (The Irregulars) δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο Netflix για να λύσουν άλλα υπερφυσικά εγκλήματα. Σύμφωνα με το Deadline, η γνωστή πλατφόρμα streaming δεν θα ανανεώσει τη σειρά για δεύτερη σεζόν.

Η απόφαση του Netflix προκαλεί εντύπωση, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Nielsen για την αμερικανική αγορά, το The Irregulars βρέθηκε

στην κορυφή του Top 10 την εβδομάδα που κυκλοφόρησε. Μάλιστα, τα οκτώ επεισόδια της σειράς συγκέντρωσαν συνολικά 643 εκατομμύρια λεπτά «στριμαρίσματος», αφήνοντας πίσω τους το «The Falcon and The Winter Soldier» του Disney Plus με 628 εκατομμύρια λεπτά «στριμαρίσματος».

Παράλληλα, οι «Άτακτοι της Οδού Μπέικερ» είχαν κερδίσει και τους κριτικούς, έχοντας πετύχει μάλιστα την πολύ καλή βαθμολογία του 78% στο Rotten Tomatoes.

Ποιοι ήταν Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ

Η σειρά “Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ” έκανε πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των συνδρομητών του Netflix.

Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική σειρά. Βασίζεται στη συμμορία των άτακτων νεαρών Baker Street Irregulars. Οι οποίοι εμφανίζονται σε ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς που έγραψε ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ. Συγκεκριμένα τους συναντάμε σε τρεις ιστορίες, δύο μυθιστορήματα και ένα διήγημα.

Οι Irregulars στα βιβλία του Ντόιλ, είναι με λίγα λόγια οι πληροφοριοδότες του Σέρλοκ Χολμς και του Δρ, Γουάτσον. Και εκείνοι που τους ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στους δρόμους του Λονδίνου, βοηθώντας τους να λύσουν δύσκολες υποθέσεις.

Η σειρά The Irregulars αντλώντας έμπνευση από αυτές τις ιστορίες, μας μεταφέρει λοιπόν στο βρώμικο και σκοτεινό βικτοριανό Λονδίνο του 19ου αιώνα. Στο οποίο μια συμμορία πέντε άτακτων και ασυμβίβαστων εφήβων, οι Μπι, Τζέσι, Μπίλι, Σπάικ και Λίο προσπαθούν να λύσουν τα μεταφυσικά εγκλήματα που συμβαίνουν για λογαριασμό του Σέρλοκ Χολμς και του Δρ. Γουάτσον ο οποίος παίζει και το βασικό ρόλο στη σειρά.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Τομ Μπίντγουελ. Ενώ οι πρωταγωνιστές Μακέλ Ντέιβιντ, Θαντέα Γκρέιχαμ και Τζότζο Μακάρι, έλαβαν θετικές κριτικές για τις ερμηνείες τους.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Μπίντγουελ είχε αναφέρει πως αυτό ήταν το πρότζεκτ των ονείρων του. Και το δούλευε στο μυαλό του για πάνω από 10 χρόνια. Είχε δηλώσει μάλιστα πως το Netflix υποστηρίζει ιδιαίτερα το πρότζεκτ. Ενώ πριν την κυκλοφορία του, πληροφορίες έλεγαν ότι η streaming πλατφόρμα θα έδινε το πράσινο φως και για τη δεύτερη σεζόν.

Τελικά οι προσδοκίες διαψεύστηκαν. Τα σχέδια ναυάγησαν και το Netflix έκοψε ακόμα μια σειρά από την πρώτη σεζόν.

Δείτε επίσης:

The Irregulars: Το υπερφυσικό στοιχείο συναντά τον Sherlock HolmesΟι 10 καλύτερες σειρές του 2021 ως τώρα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Netflix: Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ δεν θα επιστρέψουν για δεύτερη σεζόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα