Κωνσταντίνου – Κυριακίδης: Backstage φωτογραφίες στο Σημείο Συνάντησης

10:43 28/12/2020 - Πηγή: Youfly

Δύο πραγματικοί τζέντλεμαν  του θεάτρου έρχονται σε ένα «Σημείο Συνάντησης» που γεμίζει από ιστορίες και εικόνες μιας άλλης εποχής. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης φωτίζουν πτυχές του παρελθόντος  στην σημερινή εκπομπή (Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στις 00.15) «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Σημείο Συνάντησης: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης
αποκαλύπτουνΟ Γιώργος Κωνσταντίνου παραδέχεται ότι συμβιβάστηκε στη καριέρα του

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου περιγράφει πως του γεννήθηκε η αγάπη για την αεροπορία και από εκεί για το θέατρο, που έμελλε να συνδεθεί με την ύπαρξη του για όλη του τη ζωή.  Ο γνωστός  ηθοποιός μιλάει και για τις διαχρονικές ταινίες του, τους ηθοποιούς της χρυσής εποχής του κινηματογράφου ενώ σε μία στιγμή ειλικρίνειας παραδέχεται ότι συμβιβάστηκε στην καριέρα αφού δεν είχε πάντα μια σταθερότητα στις επιλογές του. Ωστόσο όπως θα δείτε να λέει το κοινό του το συγχώρησε και έτσι μπόρεσε να αναδειχθεί όπως ήθελε.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης διηγείται μια απίστευτη ιστορία από τα γυρίσματα της ταινίας «Summer Lovers»

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει πως βρέθηκε να συμμετέχει σε ταινία του Hollywood με τίτλο «Summer Lovers» το 1982 και διηγείται μία απίστευτη ιστορία από τα γυρίσματα. Ο αγαπημένος ηθοποιός, επίσης, παραδέχεται ότι ρίσκαρε όταν αποφάσισε να αναλάβει παραγωγές στο θέατρο καθώς αν δεν είχαν την ανάλογη εισπρακτική επιτυχία, θα είχε καταστραφεί οικονομικά.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο Σημείο Συνάντησης συζητούν για την καινούργια μόδα των social media, το «τρολάρισμα» στην εποχή μας, τι θα πει κωμικός ηθοποιός αλλά και ποια είναι η θέση των ριάλιτι σόου στην τηλεόραση, ενώ βάζουν στην σφραγίδα τους στην ανθρώπινη ποιότητα, όταν συμφωνούν πως δεν χρειάζεται πάντα τα γούστα των ανθρώπων να συμπίπτουν.

Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τους αγαπημένους ηθοποιούς Γιώργο Κωνσταντίνου και Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο Σημείο Συνάντησης απόψε.

Δείτε επίσης: 

Ρώμας – Τρύπη: Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Σημείο ΣυνάντησηςΜπάρκα – Μακαλιάς: Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Σημείο Συνάντησης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κωνσταντίνου – Κυριακίδης: Backstage φωτογραφίες στο Σημείο Συνάντησης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα